Чудови й тандем кислот в сироватці Cos De BAHA: Niacinamide with Zinc
Про неї багато суперечливих відгуків від дівчат, проте в свій час я любила її
Cos De BAHA був одним з перших серьйозних корейський брендів, з якими я познайомилась. Саме цей бренд відкрив для мене багато кислот: Salicylic Acid, Azlaic Acid та нарешті Niacinamide with Zinc.
Сироватка, окрім основних складників - 10% ніацинаміду та 1% Цинку, містить:
- Алантоїн - що допомагає розчиненню відмерлих клітин шкіри, оновлюючи її.
- Алое вера, Евкаліпт - мають заспокійливий ефект.
- Чебрець - знищує мікроби та робить шкіру більш еластичною.
- Гіалуронову кислоту - стимулює регенерацію клітин.
- Ніацинамід - потужній антиоксидант, який захищає шкіру та стимулює синтез колагену та попереджує передчасне старіння.
- Цинк - сприяє швидшому загоєнню ран та знімає запалення.
Сироватка в пластиковій пляшечці із зручною скляною піпеткою. Аромату ніякого я не відчуваю.
По консистенції вона доволі рідка та дійсно в'язка та має легку липкість, це була сама та точка зіткнення та недовольства в інших дівчат.
Наносити сироватку необхідно на повністю суху шкіру. За рахунок своєї текстури, мені вистачало не повної піпетки, аби нанести на все обличчя.
Вбирається вона хв за 20-30 (в залежності від к-ті нанесення) після чого ніякого дискомфорту у вигляді липкості не було.
Єдине що, навіть легкі крема могли скочуватись на обличчі після неї, тому користувалась сироваткою тільки на ніч, а в день, якщо не п отрібно було кудись виходити з дому.
За час використання помітила, як шкіра обличчя поступово стала більш пружною та сяючою, зменшувались почервоніння. А пори ставали дійсно вужчими, саме це була моя основна мета при її купівлі.
Чому більше нею не користуюся? Бо знайшла ще кращу сироватку з ніацинамідом, про яку вже розповідала - https://club.makeup.com.ua/post/55451/
Коментарі (0)