Пінка та матуючий тонік для жирної шкіри|LUM
Наразі це був новий бренд для мене та для моєї недосконалої шкіри обличчя.Що вийшло з цього знайомства,напишу далі
LUM-Український Професійний Бренд,який має доглядові засоби як за різними типами шкіри обличчя,так і за волоссям.Знаю,це доволі актуальні теми,догляд за шкірою,яка має свої особливості,так і догляд за волоссям,а особливо,якщо є певні проблеми.
У мене косметика,яка призначена саме для жирної шкіри обличчя,я маю схильну шкіру до жирності,але деякі ділянки при похолоданні бувають дещо пересушеними.Висипання час від часу з'являються на моєму обличчі,маю сальні ниті.Маю такі косметичні засоби:
1.Пінка для очищення та матуючий тонік
2.Сироватка-ліфтинг (напишу про неї зго дом)
Пінка для очищення
Я використовую двоетапне очищення шкіри,частіше всього це гідрофільна олія.Потім я використовую пінку. Обожнюю пінки за текстуру - хмаринки,вона одночасно має легку та невагому консистенцію,але й очищує при цьому якісно,але делікатно. Доречі,засіб містить у своєму складі-зелений чай,а він чудово заспокоює шкіру. Такої пінки вистачає на довго,адже багато натискань не варто робити,розподіляючи її по шкірі,майже і не відчуваю її,вона стане чудовою альтернативою гелю для вмивання.Аромат у пінки з нотками зеленого чаю,а я доречі у повсякденному житті обожнюю пити зелений чай,тому аромат мені добре знайомий і відчувається вдвічі приємнішим.
Склад та переваги
Квіткова вода жасмин – має заспокійливі та ароматичні властивості.
Гліцерин - зволожувач,підтримує рівень вологи у шкірі.
Екстракт листя камелії - екстракт зеленого чаю, має антиоксидантні властивості.
Пантенол - заспокоює шкіру, сприяє її загоєнню і зволоженню.
У підсумку маємо зволожуючі компоненти та ті,які мають заспокійливі функції.
Переваги пінок для обличчя:
- За рахунок своєї текстури можуть підійти чутливій шкірі,проте варто враховувати все ж таки склад,адже від нього багато чого залежить
- Ніжне та делікатне очищення це саме про пінку
- Не відчувається плівкою на обличчі,залишаючи після себе свіжість та легкість на шкірі
Матуючий тонік
Наступним етапом є тонізація шкіри.Якщо раніше нехтувала цим пунктом,то через час зрозуміла,це було помилкою.Адже,якщо здається,що це неважливий етап і його можна пропустити,то це і справді просто здається,тому що він є обов'язковим у догляді і ось чому:
- Відновлення pH балансу після очищення шкіри
- Підготовка до наступних етапів у догляді за шкірою
- Очищення залишків очищувальних засобів,декоративної косметики та інше.
Текстура у тоніку водяниста,аромат присутній,дуже подібний на аромат пінки,одразу відчувається,що ці засоби працюють у тандемі та є з однієї серії,аромат зеленого чаю зберігається,він є свіжим та приємним.
Тонік має матуючий ефект,якщо є блиск у Т-зоні,а для мене це доречі актуально,то з'являється ефект "блюру" проте не наглухо,а саме такий,при якому ця зона не блищить як "млинець".
Інгредієнти,які є у складі:
Вода м'яти перцевої - має охолоджувальні та заспокійливі властивості.
Гліцерин - зволожувач.
Екстракт чаю матча - має заспокійливі та протизапальні властивості.
Алантоїн - зволожуючий та заспокійливий інгредієнт,зменшує подразнення.
Пантенол - провітамін B5, який зволожує шкіру, заспокоює і стимулює її загоєння.
Саліцилова кислота - активний інгредієнт, який допомагає очищати пори,має протизапальну дію.
Висновок
Загалом це базовий набір,який є гарним доглядом за про блемною та жирною шкірою обличчя,має приємний аромат,не відчувається у процесі нанесення різкої віддушки.З такими засобами,можна максимально оцінити усі переваги пінки для обличчя від текстури до результату очищення,а також не пропускати етап - тонізації,а навпаки завжди про це пам'ятати.
Коментарі (0)