Joko Blend | Мій мастхев для ослабленого волосся
Joko Blend Hair Growth & Strength Oil
В осінньо-зимовий період наше волосся переживає справжній стрес: сухе повітря через опалення, постійне носіння шапок, брак вітамінів, а ще й «сезонна линька», яка здається нескінченною. Щоб допомогти своєму волоссю пережити цей непростий час, я завжди додаю до догляду додаткові засоби. Цього року вирішила спробувати Joko Blend Pre-Treatment Oil Elixir, і хочу поділитися своїми враженнями.
🫧Що це за засіб?
Це олійка-еліксир для попереднього догляду, яка допомагає відновити ослаблене волосся, стимулює його ріст і живить шкіру голови. Її особливість у комплексному підході: вона працює як на зміцнення, так і на стимуляцію росту.
🌱Склад – справжня скарбниця корисних компонентів:
Олія авокадо – насичує волосся жирними кислотами, забезпечуючи м’якість і еластичність.
Олія будяків – відома своєю здатністю зміцнювати волосяні фолікули і боротися із випадінням.
Олія льону – додає волоссю блиску, відновлює його структуру та запобігає ламкості.
Олія обліпихи – відновлює пошкоджені ділянки волосся і захищає від зовнішніх впливів.
Олія чорного кмину – природний стимулятор росту волосся, також заспокоює шкіру голови.
Олія гранату – наповнює волосся вітамінами, запобігає сухості і надає йому здорового вигляду.
Комплекс екстрактів і вітамінів – підтримує загальний тонус і здоров’я волосся.
Кератин – відновлює пошкоджені ділянки волосся, роблячи його гладким і слухняним.
🛀Мій ритуал використання:
- Наношу невелику кількість олійки на шкіру голови і по всій довжині волосся.
- Роблю легкий масаж для покращення мікроциркуляції – це допомагає корисним компонентам краще засвоюватися.
- Одягаю поліетиленову шапочку, обгортаю голову теплим вологим рушником і залишаю засіб на 30–40 хвилин (іноді навіть довше, якщо дозволяє час).
- Змиваю шампунем.
📊 Мої результати після місяця використання:
Я була приємно здивована ефектом. Я помітила, що значно зменшилася кількість волосся, яке випадає під час розчісування. Крім того, з’явився так званий «підшерсток» – це нові коротенькі волосинки біля коріння, які вказують на активізацію росту. Кінчики волосся стали менше ламатися, а шкіра голови – більш зволоженою, зникло відчуття сухості. Загалом волосся виглядає здоровим і доглянутим, навіть у цей складний для нього сезон. Що мені подобається найбільше, так це те, що результат стає помітним вже через кілька тижнів регулярного використання, а ефект накопичується з часом.
Якщо ваше волосся, так само як і моє, страждає у холо дну пору року, Joko Blend Oil Elixir – це саме той продукт, який варто спробувати.
Він стане чудовим доповненням до вашої рутини догляду, особливо в період, коли волосся потребує найбільшої уваги. Ваше волосся точно скаже вам «дякую»!
Коментарі (0)