Anna_feerie

Маска для блиску, яку я задублила

З кучерями жити весело: з одного боку, треба гарно зволожувати, але не занадто - адже локони почнуть розпрямлятися. З іншого, необхідні протеїни, які дають підкручення та щільність завитків (та забагато протеїнів дадуть сухість та ламкість😆). Тому в мене завжди є кілька різних по функціоналу продуктів і ця маска одна з них). Вона справді робить те, що обіцяє: надає блиску, згладжує пухнастість, робить локони більш гладкими та попереджує сплутування навіть на другий день після миття.

Склад доволі багатий та різноманітний: є жирний спирт, кокосова олія (живлення, щільність та пружність), гідролізований кератин (згладжує кортекс, укріплює волосся, на кучерях дає ефект підкручення та більш міцного волосся), оливкова та мигдальна олії (зволоження, живлення та блиск), пантенол (пом'якшення).

По консистенції маска дуже цікава, вона має жовто-золотистий колір і трохи неоднорідну текстуру (мені вона нагадує мед🥰). Аромат дуже схожий на запах італійської маски Kaaral з маточним молочком, він доволі відчутний та приємний. Засіб насичений, тож легко розподіляється на волоссі. Я наношу потроху на довжину і обов'язково додаю води для кращого зволоження. Потім розчісую за допомогою щітки Тангл Тізер. Ну, і звісно, як кожна кучеряшка - добряче жамкаю знизу вверх, щоб сформувати кучері (гортайте фото, там все зафіксувала)).

Тримаю маску десь 5-10 хвилин, для максимального ефекту можна залишити на 15 хвилин і прогріти феном або під термошапкою. Після змивання я наношу свій звичний стайлінг, адже без нього я кульбабка))). В мене це лівін/крем, а далі мус для кучерів. Сушу за допомогою фена з дифузором.

Результат можна бачити на фото, але зауважу, що навіть на другий день волосся гладеньке, та при цьому не обтяжене. Тож, маска класна, рекомендую всім, хто шукає засіб для блиску та зволоження🤩.

02 грудня, 2024
Anna_feerie
02 грудня, 2024