PILIRINA 💛💙

Реконструкція волосся від BIOselect: коли не вистачає живлення - вона врятує кожен волосок

Реконструкція волосся від BIOselect: коли не вистачає живлення - вона врятує кожен волосок

Цю живильну маску для волосся з арганієвою олією "Реконструкція. Сяючий ритуал" від BIOselect зважилася купити після того, як одна знайома дівчинка сказала, що вона робить із волоссям неможливе. Зараз можу підтвердити її слова.

Вона призначена для власниць сухого і пошкодженого, фарбованого волосся, як у мене.

Знайома з кількома засобами від грецького бренду BIOselect і скажу вам, що це той випадок, коли зірки сходяться над засобами, бо вони: ефективні, мають потужні і дійсно органічні складові, ефект пролонгації та якісні формули, які відповідають абсолютно всім міжнародним стандартам визнаних у світі організацій контроль якості.

🌸 Cosmebio — гарантія натурального походження інгредієнтів у складових. BIOselect дійсно дбає про волосся, використовуючи лише найкраще від природи.

🐰 Cruelty-Free. Бренд дійсно любить тварин і ніколи не тестує продукцію на них. Кожен іх продукт створений з любов'ю та повагою до всіх живих істот.

Ecocert — міжнародний стандарт, що підтверджує екологічність продукції.

🌿 ICEA — сертифікат, що підтверджує відданість органічним стандартам. У масочці використовуються виключно натуральні інгредієнти, які не шкодять ні мені, ні довкіллю.

🌱 Vegan — продукт не містить інгредієнтів тваринного походження. Краса може бути етичною та відповідальною.

🌸 Камелія надає волоссю неймовірний блиск і м'якість, роблячи його шовковистим на дотик.

🫒 Оливкова олія живить і зволожує, проникаючи глибоко в структуру волосся, відновлюючи його зсередини.

🌰 Олія арганії відома як рідке золото, зміцнює волосся, запобігає ламкості та надає здорового вигляду.

💧 Пантенол захищає волосся від пошкоджень, зберігаючи його еластичність і природну красу.

Зазначу, що олії у BIOselect ручного віджиму. Тобто, у якості можна бути впевненою на всі 100%!

Чесно кажучи, я не бачила ніколи нічого подібного у жодній масці.

Консистенція схожа на розтавше масло, яке у руці починає ще більше танути. Очевидно, з-за натуральних складових.

Аромат це щось неймовірне. Він схожий мені на нішеві аромати у цілому. Відчуття, ніби я підійшла до полички з найдорожчими парфумами, створеними на основі олійних формул. Очевидно, звідси і такий приємний запах у маски. На волосся тримається десь добу після миття. Але пахне дорого і красиво. Мені дуже подобається.

На фото волосся висушене природним шляхом, без додаткових засобів! Нарешті я побачила свою рідну структуру 🤩

Якщо хтось ламінував волосся - то мене зрозуміє. Коли наношу маску на волосся і ходжу з нею хвилин 15 вдома. При змиванні відчуваю як пальці ковзають між локонами, але це відчуття не силіконових структур, а свого рідного волосся, яке немов би ожило, як у юності. Маска дійсно інтенсивно живить і зволожує волосся, але не за рахунок силіконів!

Воно перестає хрумтіти коли тру висушене між пальцями. Блондинки точно зрозуміють цей ефект. І головне - кутикула правильно вкладається навіть без додоаткових засобів по типу лівінгів і різних спреїв. Знаю, що сушити без фену моє пористе волосся не можна, але після неї, чомусь, не хочеться його палити, бо виток стає природнім.

Підтверджую, що відновлюється структура волосків після використання та локони дійсно набувають розкішного блиску і якогось природного сяйва.

Адже іноді ми не задумуємося, що у світі ще існують органічні бренди з потужними складовими, які здатні відновити структуру без ножиць. Для мене ця маска стала беззаперечно улюбленою. Подаруйте своєму волоссю догляд, на який воно заслуговує! 🌿

02 грудня, 2024
PILIRINA 💛💙
02 грудня, 2024