Нічна маска для губ "Ван іль"
від бренду Pastel Lab
У холодний період мої губи дуже страждають.
Постійно обвітрені, сухі, інколи навіть з'являються тріщини.
Тому я часто використовую маски для губ. Цього разу вирішила спробувати від Pastel Lab, адже сподобався дизайн засобу, також в асортименті є декілька ароматів на вибір: ваніль, чорниця та персик.
Я обрала «Ваніль».
⭐️Маска упакована в стильну картонну коробочку.
⭐️В дизайні використані приємні кольори.
Огляд баночки
⭐️Масочка представлена в круглій , пластиковій баночці, що закривається на гвинтову кришечку.
⭐️Під нею розміщена захисна мембрана.
⭐️Баночка має приємний, пастельний ніжно-жовтий відтінок.
⭐️Об'єм: 10 g
Текстура та аромат
⭐️Текстура досить густа , але при контакті з шкірою починає танути - стає мяка та піддітлива . Легко розпроділяється.
⭐️Колір молочно-білий.
⭐️Аромат ніжний, ванільний, дуже приємний, та не нав'язливий.
Як використовую?
Використовую масочку в декількох варіантах:
⭐️просто , як бальзам для губ. Вона досить комфортна, гарно тримається , не тече .
⭐️як сос засіб . Якщо я розумію, що вуста мають не найкращий вигляд, але я роблю макіяж і хочу використати матову помаду - без доглядового засобу, як дана масочка - тут ніяк. Вона чудово підготовлює губи до подальшого нанесення декоративних продуктів.
⭐️на ніч. Це вже , як звичайний, приємний ритуал . Поки я відпочиваю - маска працює. На ранок губи стають зволожені, м'які, немає сухих ділянок, добре загоює дрібні тріщини. Вуста виглядають доглянуто, та відразу готові до нанесення декоративки - це ж ідеально .
Маска дуже економна у використанні - потрібно зовсім трішки для одного застосування. Тому вистачить на довго.
1 фото- до
2 фото - нанесла масочку
3 фото - результат зранку
Pastel Lab. Lip Sleeping Mask Vanilla
Мені дуже сподобався ефект від масочки . Губи виглядають чудово. Рекомендую спробувати , адже вона представлена в різних ароматах -кожен знайде щось своє. Також гарний призент на подарунок, адже має якісне пакування.
Моя оцінка 10 з 10.
Коментарі (0)