saybeautyk

Чудовий новорічний набір для обличчя

Набори від Joko Blend - це завжди вдалий вибір як для себе, так і на подарунок🌸

Цього разу бренд зробив новорічне пакування для набору по догляду за обличчям, в який входять пінка для вмивання, тонік та гідрогелева маска.

Якщо не знаєте, що дарувати подружкам чи мамі - це знак 🙈

Засоби знаходяться у коробці, всередині якої був брендований бавовняний мішечок. Я їх обожнюю і всі збираю, бо в них зручно зберігати якісь дрібнички та і взагалі можна використовувати в якості косметички, наприклад.

Всі баночки в цьому наборі з трояндовим естрактом у складі і мають неймовірно приємний, люксовий аромат (ну правда 🙈)

Вона представлена в обʼємі 150 мл і має дозатор у вигляді силіконової щіточки, зовсім як на пінці з лінійки Aqua Glow.

Щіточку можна зняти і користуватись просто як звичайною пінкою, без масажу обличчя (бо, наприклад коли є висипання, така щіточка заборонена).

Мені дуже подобаються склади в засобах для вмивання від Joko Blend, і ця пінка не стала виключенням - в ній немає агресивних, жорстких ПАР, а лише мʼякі, що не порушують шкірний барʼєр і не призводять до зневоднення.

Окрім цього ще присутній екстракт лаванди (знаю, що він гарно заспокоює шкіру), гліцерин і фільтрат равлика, що теж зволожує та попереджає сухість і подразнення.

Пінка виглядає пухкою, як хмаринка - вона дуже мʼяка і зовсім не пересушує шкіру, а ще неймовірно ароматна.

Це чудовий варіант вмивання на ранок, коли шкіра не потребує дуже агресивного очищення, а треба лише змити шар себуму, що скорився за ніч. Підходить для всіх типів шкіри.

Він представлений в такому ж обʼємі 150 мл, оснащений дозатором у вигляді кришки диск-топ.

Флакон доволі «худий» і довгий, його зручно тримати в руці і взагалі на поличці - нікуди не падає і не норовить перекинутись.

Тут у складі вже є трояндова вода, яка зволожує в заспокоює шкіру, гліцерин та гіалуронова кислота притягують і утримують вологу, а аллантоїн допомагає відновлювати пошкоджені ділянки, якщо вони є.

Також у складі присутній NaPCA - компонент натурального зволожуючого фактору нашої шкіри.

Тонер рідкий, він має водичкову консистенцію і пахне гідролатом троянди.

Слугує доволі гарним провідником для зволожуючих активів, таких як гіалуронова кислота, пробіотики, кераміди, центелла і тд.

Він не подразнює шкіру та допомагає її доочистити (якщо користуватись через ватний диск) і мінімально зволожити.

Я обожнюю ці маски від бренду, саме гідрогелеві.

Від них бачу ефект з першого ж використання і це дійсно експрес-маска для того, щоб привести шкіру у порядок.

В цьому наборі представлена маска в пакетику 20 г, а також у бренду є такі самі маски у банках по 200 г, що буде зручно і чого вистачить мінімум на 10 використань (а у меня всі 20, тому що використовую на одну процедуру 10 г порошку).

Гідрогелевий порошок потрібно розвести з водою (я беру 10 г порошку і додаю близько 37 мл води. Таким чином формула виходить ідеальною - не надто рідка, але і не густа, тож можна спокійно нанести на обличчя без поспіху і вона потихеньку застигає.

У самій масці присутні часточки трояндових пелюсток і це так красиво 😍

Завдяки тому, що гідрогель потрапляє в кожну пору на обличчі, після зняття маски вони виглядають дуже очищеними, а сама шкіра неймовірно сяюча і зволожена.

За цей ефект я і люблю дані маски, бо перед важливою подією чи просто зранку вони чудово очищають та наповнюють шкіру, після чого вона виглядає пружною і має рівний тон.

Зазвичай також наношу гідрогелеву маску і на ділянку під очима - тоді виходить такий собі «патч-ефект».

В тандемі даний набір з трьох засобів працює на зволоження, заспокоєння шкіри, наповнення її і додавання природного сяйва зсередини, а не за рахунок глоу-ефекту.

Зараз цей набор зі знижкою, а це чудова нагода закупитись подарунками для найрідніших 🥰

02 грудня, 2024
saybeautyk
02 грудня, 2024