Що в наборі Biotherm?
Biotherm Aquasource Cica Nutri
Нещодавно купила набір від французького бренду Biotherm. Із засобами цього виробника я знайома мало, тому буду пробувати та знайомитися. Подивимося разом, що ж в наборі.
Biotherm Biosource Hydra-Mineral Cleanser Softening Mousse
1. Перша позиція - це засіб для делікатного очищення шкіри обличчя. Цікаво спробувати цю пінку-мусс. Засіб має формат мініатюри (хоч об'єм досить великий 1/3 повнорозмірного формату) та підходить для очищення сухої шкіри. Має дуже милу рожеву упаковку.
Об’єм: 50 мл.
Biotherm Aquasource Cica Nutri Cream
2. Наступна позиція - це крем для сухої шкіри обличчя. Він і був винуватцем цієї покупки, адже спочатку я хотіла лише крем, але вийшло так, що на знижці набір коштував однаково, як і сам кремчик. Я планую використовувати його у вечірньому догляді. Цей засіб у наборі має повнорозмірний формат.
Об’єм: 50 мл.
Biotherm Life Plankton Elixir
3. Третя позиція - це відновлюючий еліксир для обличчя. Цей засіб націлений на відновлення захисних функцій шкіри та повернення їй здорового сяйва. В наборі представлений у форматі мініатюри.
Об'єм: 7мл.
Biotherm Life Plankton Eye
4. Остання позиція - це крем для шкіри навколо очей, його формула спрямована на зміцнення, зволоження та розгладжування ніжної шкіри навколо очей. Цей продукт мені дуже цікаво спробувати, адже мій крем для повік вже скоро закінчиться, а душа просить щось нове)
Об’єм: 5мл.
Чудовий набір з дуже вдалим поєднанням засобів для догляду. Я люблю мініатюри та такі набори, так значно легше обирати дієві засоби, які підходять моїй шкірі.
Коментарі (0)