Антивіковий набір для чоловіків Nivea
Моєму чоловіку 35 років і вибір засобів для підтримання молодості шкіри стає більш актуальним
Розповім враження чоловіка, звісьно з моєю допомогою про чоловічу серію "Гіалурон". Мені здається всі чоловіки люблять бренд Nivea: аромат, дія, оформлення, стабільна якість, тому ця чоловіча косметика завоювала серця мільйонів, але сьогодні розповім про доволі цікаву і нову серію anti-age hyaluronic.
Я взяла в гори сфотографувати набір і за нього виникла справжня суперечка, присутні чоловіки ніяк не могли поділити засоби,бо всі залишилась зацікавлені.)
Бальзам після після гоління. Мій чоловік мав класичний, але цей йому сподобався теж. Він чудово заспокоює шкіру, знімає подразнення після гоління тримером, легко вбирається, надаючи ефект зволоження, без липкості чи надмірної жирності на обличчі. Чудово, що такий гель після гоління може виступати непоганим доглядом, замінюючи багато засобів.
Текстура легка, швидко вбирається, вона приємна і має акватичний аромат, в стилі Nivea.Кришечку засобу потрібно закручувати, а потім і дотискати, чоловік з цим легко справляється, от мені було незвично. На кожному фото показую нанесений засіб, а наступне-шкіра, після використання.
2. Антивіковий гідро гель. Мені дуже подобається упакування, неймовірно стильний і так цікаво відкривається, хочеться щолкати постійно, але його так багато виділяється, незвично.Аромат тут не такий насичений, як у бальзаму після гоління, але теж свіжий.
Дійсно має гелеву текстуру, злегка рідкувату, як у сироватки. Він коли розприділяється стає водянистим, даруючи неймовірну свіжість і гладкість шкірі. Гель не обтяжує шкіру, при цьому ефективно її зволожує і розгладжує,чим забезпечує anti age ефект.
3. Антивіковий зволожуючий крем для обличчя.Знову ж в першу чергу кидається стильне упаковування, з цікавою кришечкою, яка крутиться, потрібно покрутити в бік і тоді можна користуватись. Текстура густіша, ніж у сироватки, але ще досі легка. Має spf 15, що ідеально підійде на холодну пору року року, легкий сонцезахист ще нікому не завадив