Multitasker який утихомирить антенки на голові
Чи вартий уваги мультиспрей миттєвої дії від бюджетного італійського профу You Look?
Колись я вишукувала в просторах маркетплейсів щось цікаве для свого світлого волосся. Чи термозахист тоді закінчився, чи просто треба було кудись потратити гроші — не пам'ятаю, та й не важливо вже. Але натрапила на рожевий мультиспрей миттєвої дії 10 в 1 You Look Professional. Повелася на барбішний колір. Ех, я ще та жертва маркетингу 😂
Результат його використання за 6 місяців на не обрізаних кінчиках з липня (зараз грудень) ви можете бачити самі на фото. Але паралельно я використовую різні засоби для кінчиків волосся на постійній основі 🤷♀️
Ще і подумала, як же ж я про таку корисну річ раніше не знала. І зовсім забула, що колись користувалася аналогічним спреєм із цієї ж серії, але у зеленому форматі. Якщо не запамʼятала - значить захвату не було. Купила рожевий. Сподобався. Користуюся зараз на постійній основі, тож хочу про нього розповісти.
Почну з того (може хто не знає і читає мене вперше), що у мене густе, пористе, сухе, перепалене волосся, бо проводжу на собі часті експеременти з блондом. А головне - хвилясте і, звісно ж, я його безпощадно мучу, тягаю і витягую брашами на різних температурах раз у два-три дні. Без лівінгів, сироваток та спреів тут не обійтися, бо вже давно була б лиса. А тут у складі: амінокислоти, олія макадамії, насіння льону, шовк, морські водорості, протеїни зерна, якісь Х-НР та MFP, які точно приберуть пухнастість, бо це ж італійський проф. ☝️
Органолептика як у більшості подібних спреів, але пластик на свою вартість якісний, як у Matrix. Подобається, що дрібнодисперсний розпилювач класно пшикає, бо всередині текстура досить густа, трохи перламутрова, що свідчить про наявність силіконів, але мене цим не злякаєш. З приємним ароматом, не липка. Наношу на мокре волосся, китайська розчіска по типу Tangle Teezer з усім відомого магазину дешевих товарів легко прочісує мою сплутану стріху за допомогою спрейчика і вуаля.
МОЇ ВРАЖЕННЯ 🤓
За майже три місяці користування волосся не перепалене та не пересушене як солома. Не хрумтить у пальцях, хоча це дивно, адже у складі є спирт у перших рядах. Сподіваюся, це провідник.
Як термозазист спрей працює на відмінно!
Тільки не пада йте, бо кінчики стрижу раз у півроку, їм я приділяю значну увагу завдяки додатковим засобам, бо вони все ж пушаться, тож не буду тут співати оди тільки цьому спрею, але його заслуга беззаперечно є. Коли купувала, чомусь подумала, що цей спрей зберігає колір волосся, але ні, такого крутого результату не помітила. Він і так за свої кошти робить аж надто багато.
Тож я його точно можу рекомендувати дівчаткам із сухим і пористим типом волосся. Це прям знахідка!
Жирне, можливо, буде перевантажувати.
І не забувайте змивати цю всю хімію з волоссячка хоча б раз у два тижні шампунем глибокої очистки! Це обовʼязково! 👆
А які у вас є спрейчики? Поділіться своїми улюбленцями.
Можливо хтось із вас теж користувався продукцією від бренду You Look і може щось цікаве порекомендувати?
Коментарі (0)