Фаворити осені 2024
Бачила у блогерів рубрику "фаворити сезону в косметиці". Захотілось і мені подумати над продуктами, які були найчастіше у вжитку.
Обирала просто улюбленців, не звертаючи увагу на тип продукту.
Erborian BB Cream
Це моя третя банка і я його обожнюю. Влітку добивала тональні від Purito і лише в серпні дійшла до Erborian. Дає середнє перекриття з натуральним фінішем. Наноситься і спонжем і пензлем і пальцями. А найголовніше - має феноменальну стійкість. Ідеальн ий тон для подорожей. Він зі мною зі сходом сонця і до глибокої ночі.
The Saem Cover Perfection, Tip Concealer
Моя друга баночка. Перша була у 2019 році, дуже давно і наче в іншому світі, з абсолютно іншими проблемами.The Saem наче створений для тону Erborian, це ідеальний тандем продуктів на кожен день. Моя шкіра може лущитись, червоніти чи просто бути нормальною - завжди ці дві подружки виглядають прекрасно.
Стосовно самого консилеру, то він не суше шкіру і перекриває всі мої синці під очима. Навіть коректору не потрібно. Чекаю наступного літа, щоб знову користуватись The Saem, бо колір на зиму темнуватий.
Fenty Beauty by Rihanna Match Stix Matte Contour Skinstick
Куплений мною ще минулого року, з чудовою знижкою. Не користувалась, бо добивала скульптор від Kiko. Тепер час настав і Fenty Beauty. Не завжди лягав нормально, трохи плямив. Але потім побачила відео, де кремовий коректор наносили втоптуючими рухами, а не розтирали по обличчю. І тут відбулось прозріння. Тепер жоден макіяж не обходиться без стіку від Fenty Beauty.
Makeup By Mario Soft Pop Powder Blush, Desert Rose
Makeup By Mario Soft Pop Powder Blush, Desert Rose
Ці рум'яна також лежать з минулого року, куплені на хвилі любові до бренду Makeup By Mario. Колір об'єктивно дивний, явно не найосвіжаючий. Не користувалась, бо не могла придумати макіяж, в якому б цей відтінок став окрасою, а не цегляними плямами. І тільки коли з'явилась палетка Makeup By Mario Moonlight я прозріла. З холодними-сіруватими кольорами відтінок Desert Rose зійшовся. Тепер беру його тільки в нейтрально-холодні макіяжі.
Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow Contour Duo
Максимально нічого не очікувала від цього продукту. Так, багато позитивних відгуків, але палетка на ринку вже давно і не факт що вона й зараз така чудова.
Бронзер-скульптор має ідеальний колір на осінь. Формула в нього трохи кремова, через це він прекрасно тушується. Я навіть хайлайтером користуюсь, коли хочеться спокійних вилиць.
Ну і пакування тут супер лакшкері, що також є великим плюсом.
Marc Jacobs Multi-Finish Eye Palatte, 860 Extravagance!
Супердавня палетка, яку я придбала випадково влітку 2021. Ще з того часу я її обожнювала за кольорову гаму і суперблискучі тіні. Звичайно ж, шимер тут вже не такий яскравий, але на роботу нафарбуватись підходить.
Також ця палетка має довершений колір для нерухомої повіки. Це мій улюблений коричнево-бежевий. Просто тушується, нашаровується і я одним ним можу зробити форму. Мрію про час, коли бренд Marc Jacobs запрацює знову.
Makeup By Mario Ethereal Eyes Eyeshadow Palette: Moonlight
Одна з останніх моїх покупок, тому не бачу сенсу сильно писати про неї. Детальний огляд тут https://club.makeup.com.ua/post/55903/
Додам тільки що ця палетка навчила мене сприймати холодні кольори, і я почала частіше робити такі макіяжі.
Make Up For Ever Artist Color Pencil Longwear Lip Liner, 606 Wherever Walnut
Найулюбленіший нюдовий олівець. В нього ідеальний бежевий підтон з легеньким рожевим. Універсальний і формула чудова. Як закінчиться буду купувати ще.
Kaleidos Cloud Lab Lip Clay, NU04 Sienna
Мені не дуже подобаються вельветові помади, та й формула тут не найкраща. Але якимось божественним чудом відтінок NU04 Sienna пасує до будь-якого осіннього макіяжу. Постійно користуюсь цією помадою для прогулянок по району.
Summer Fridays Lip butter Balm for Hydration & Shine, Pink Sugar
Даний бальзам настільки класний, що може замінити мою улюблену маску для губ. Я його обожнюю і постійно мажусь ним вдома.
Dinto Blur-Glowy Lip Tint, 213 Libertas
Влітку цей колір здавався надто складним, але відтінок 213 Libertas був створений для осені. Це мій перший тінт від Dinto. В нього комфортна формула і гарний відтінок. Що ще треба для щастя? Хіба що тінти в інших відтінках, які вже їдуть до мене.
Такими були осінні фаворити. Я обрала саме те, чим користувалась восени. Не важливо, це старий продукт, чи куплений 2 місяці тому, власну косметику я люблю однаково і неймовірно радію від можливості нею користуватись.
Коментарі (0)