Ta_nyaaaaaaa

Серед багатьох він неоднозначний, а для мене став одними найулюбленіших

Комусь зажирний, комусь занадто різкий аромат, у когось від нього нові висипання, а для моєї чутливої проблемної комбі шкіри виявився ідеальним 🍊

Цей санскрін має стандартний об‘єм 50 мл.

Його величезний плюс для мене - це можливість знайти майже у будь-якому магазині косметики. Тобто якщо закінчуються запаси корейських спф, я спокійно покладаюся на цей, бо знаю, що можу тут же його придбати, не чекаючи посилок.

У нього дуже зручний дозатор-тоненький носик, а також рідка текстура. Кількість видачі продукту легко контролювати завдЯки такому дозатору, натискаючи безпосередньо на тубу.

Аромат дійсно доволі інтенсивний, яскравий, кисленький цитрусовий. На обличчі відчуваю ще до 1.5-2 годин після нанесення, але з часом до цього запаху звикла, признаюся. Це єдине, що у ньому хотілося б змінити - інтесивність ароматц, а краще б взагалі щоб він був відсутній.

Знаю, що складі він містить потенційно комедогенний компонент Isopropyl Myristate, однак таки вирішила ризикнути і спробувати.

Користуюся ним з кінця травня-початку червня цього року і для мене він ідеальний на будь-яку пору.

Має легку текстуру, однак від неї присутнє достатньо відчутне зволоження, що мені подобається. Шкіра поглинає флюїд швидко, залишається ніжне здорове сяяння шкіри. Зволоження вистачає на цілий день влітку лише від цього санскріну, а на зиму використовую попередньо базовий зволожуючий крем.

Жодного разу нових висипань від санскріну L’Oréal не помічала. Сухості чи навпаки надмірної жирності шкіри теж не викликав.

Для мене він мега-комфортний 🫰🏻

02 грудня, 2024
Ta_nyaaaaaaa
02 грудня, 2024