MAXIMOVA🌷

Живильний крем для рук з маслом ши та вітаміном Е Shelly Apple & Cinnamon

Я користувалась вже практично всіма кремами для ручок цього бренду, вони просто чудові. Підсадила на них маму, сестру, колег - всі в захваті від дії та приємно вражені ціною.

Бренд до новорічних свят створив чудовий кремчик, красиво оформлений в коробочці з віконцем. Невеликий об'єм 40 мл дозволяє тримати його в сумочці. Пахне крем дуже приємно, я люблю саме такі аромати в холодний період часу, вони асоціюються з теплом та новорічними святами. Запах у крему досить виражений але не занадто яскравий, в ньому є нотки печеного яблучка та кориці. Не приторно солодкий, не нагадує напряму їстівного аромату, не навіює апетиту, при цьому його приємно відчувати на руках.

Крем чудово зволожує та накопичувально доглядає за шкірою рук. Текстура середньої плотності, не занадто густа і не рідка. Якраз комфортно розподіляється. Всотується повністю за декілька хвилин. Відчувається приємно, не залишає жирної плівки.

Компоненти забезпечують зволоження, живлення та захист шкіри. Присутність масел (ши, виноградних кісточок) і вітаміну E робить крем корисним для сухої або втомленої шкіри).

Paraffinum Liquidum - Рідкий парафін, створює захисний бар'єр на шкірі, перешкоджаючи втраті вологи.

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter - Масло ши, багате на жирні кислоти та вітаміни, що живлять і пом’якшують шкіру.

Lanolin - Ланолін, забезпечує додаткове зволоження та живлення.

Vitis Vinifera Seed Oil - Олія виноградних кісточок, антиоксидант, що омолоджує та живить шкіру.

Allantoin - Заспокійливий компонент, що сприяє загоєнню шкіри.

Tocopheryl Acetate - Вітамін E, антиоксидант, що бореться зі старінням шкіри.

Я б радила порадувати себе таким продуктом і також він чудово підійде, як новорічний комплімент для близьких людей.

03 грудня, 2024
MAXIMOVA🌷
03 грудня, 2024