Zhukovka

Про важливі події в моєму житті...

Я досі не можу повірити, що мені вдалося побувати на фотосесії в модельному агентстві, який створює моделей для таких крутих брендів як Bershka, Stradivarius і H&M! Це був незабутній досвід, сповнений яскравих емоцій і нових вражень. Але тут не про це... 🤭

Сьогодні хочу показати вам один з моїх образів, який ми створили для фотосесії. Для денного макіяжу я обрала максимально натуральні відтінки, з легким акцентом на губах. Щоб досягти ефекту омбре, я спочатку промалювала контур губ олівцем Bless Beauty 306 "Coffee Cream", а потім заповнила середину блиском Maybelline 002 "Ice". Цей дует просто ідеальний! Олівець дуже стійкий, а блиск додає губам об'єму і сяйва.

❤️Для створення ідеального тону я використала основу під макіяж No name і BB крем Bless Beauty 21. Цей дует забезпечив мені бездоганне покриття, яке трималось весь день зйомок. Контур Bless Beauty 03 "Medium Shadow" допоміг створити правильні тіні, а рум'яна Lamel 402 додали обличчю свіжості. Ілюмінатор Flormar підкреслив вилиці і зробив шкіру сяючою.
Завершила макіяж прозорою пудрою Maybelline New York Fit Me. Цей образ вийшов дуже легким і природним, саме таким, як я люблю.

❤️Якщо вам сподобався мій макіяж, обов'язково поставте лайк і напишіть коментар! А я, в свою чергу, поділюся з вами іншими цікавими beauty-хаксами і розповім про інші образи зі зйомки."

03 грудня, 2024
Zhukovka
03 грудня, 2024