Tesori d`Oriente Orchidea della Cina
Подорож до екзатичного Китаю
Засоби для ванни та душу – це не лише засоби для підтримки гігієни, а й важлива частина догляду за тілом, яка сприяє розслабленню, омолодженню шкіри та збереженню її здоров'я. Сучасна косметична індустрія пропонує величезний вибір засобів для ванни та душу, від гелів і кремів до солей та олій. В мене немає засобів улюбленців для душу, тому я завжди обираю щось нове для себе.
На сторінках нашого улюбленого клубу я бачила багато відгуків про засоби Tesori d`Oriente. Тож вибір на цей місяць зупинила на кремові для душу з ароматом орхідеї.
Вибір засобів досить великий, цей крем для душу я обрала виключно через дизайн упаковки. М'яка туба виглядає чудово - в чорному кольорі з яскравою квіткою орхідеї. На кришці нанесено об'ємну назву бренду. Сама кришечка зручна, зачиняється щільно.
Текстура засобу чарівна, вона середньої густоти, кремова. З легкістю витікає з вузького отвору туби. Гель чудово піниться, створюючи щільну і пишну білу хмару, що п'янить своїм розкішним ароматом.
Насичений аромат екзотичної китайської орхідеї буквально захопить вас з перших секунд знайомства. Він переплітається із солодкими нотами ванілі та злегка приправлено терпкістю деревини, що робить аромат унікальною композицією, яка залишається довго на тілі.
Можу сказати, що засіб чудовий, добре справляється зі своїми завданнями, чудово пахне, дуже естетично виглядає. Крем дуже добре очищує, живить шкіру. Шкіра м'яка і задоволена життям. Не сушить і не стягує, не виникає потреби використовувати додатково засоби для зволоження тіла. Якщо ви любите парфумовані засоби для душу, то вам варто звернути увагу на цей бренд. Я тепер точно не зупинюсь на даному гелі для душу, бо хочу спробувати весь асортимент. Не знаю як інші засоби, а в цьому кремові ароматика на вищому рівні.
Коментарі (0)