Ароматика для дому від MAREVE
Замовляли лимонний тарт?
Люблю, коли вдома приємно пахне. Завжди маю в запасі ароматичні свічки і мені дуже подобаються аромадифузори, які наповнюють будинок приємним ароматом і надають йому особливої атмосфери. Завдяки ним ароматизувати дім легко і красиво. Погодьтеся, що гарний флакон з ароматними паличками прикрашає будь-яку полицю.
Нещодавно я відкрила для себе новий бренд MAREVE. Придбала для дому ароматичну свічку https://club.makeup.com.ua/post/57402/
І на сайті makeup була чудова акція, знижка на другий засіб від бренду. Тож не вагаючись я обрала аромадифузор "Lemon Tart".
Оформлення, звичайно, приголомшливе. На подарунок це шикарна річ. Аромадифузор знаходиться в картонній коробці, яка виконана дуже якісно та красиво. В коробці знаходиться скляний, стильний лаконічний флакон з мінімалістичним дизайном. Виглядає все елегантно та зі смаком.
Коли тільки відкриваєш флакон, то відчуваєш фантастичний, насичений аромат лимонного пирога. Приємна кислинка поєднана з солодкістю мигдальної пудри, вершковим маслом та цукром. Просто якийсь кулінарний шедевр, який так і хочеться з'їсти.
Аромат дійсно фантастичний, але ....
Аромат дуже ненав'язливий і невагомий, аж надто невагомий. Він погано відчувається навіть із 5 паличками. Спершу я подумала, що погано ще просочилися палички рідиною, тому я перевертала палички пару разів на день. Але нічого не змінилося. Я пробувала ставити його в закритій кімнаті і в менших приміщеннях - ванній. Скрізь був один результат - дифузор не ароматизував приміщення. Весь тиждень я гортала палички в сподіваннях, що аромат все ж таки розкриється. Але нажаль він так і залишився невагомим. І його можна злегка відчути якщо тільки понюхати з флакону.
Спробую інші аромати цього бренду, можливо вони проявлять себе краще