Шампанське у дУші (чи у душІ)
🥂
Баночка цього гелю для душу чекала мене на поличці вже давно, але руки до неї потягнулись після тижня з парфумованими засобами від MERMADE де Champagne став одним з фаворитів.
https://club.makeup.com.ua/post/56799/
Прозора пластикова баночка із фірмовою рожевою кришечкою фліп-топ. Закривається щільно, переживає подорож без додаткових захистів. У мене 100 мл, на сайті бачу ще 200 мл версію. На звороті зазначено склад і спосіб використання.
Враження
💛 досить густий гель жовтого кольору
💛 заявлених виробником блискіток не помітила, можливо їх почали додавати пізніше. Це і на краще, бо в щоденному догляді вони зайві
💛 з цим ароматом, як і з іншими парфумованими засобами Mermade, я чую не всю заявлену піраміду. Соло груші з ноткою ванілі
💛 аромат відчутний під час душу і зовсім не відчувається потім. Досить гарно вписується в зимовий настрій, особливо якщо після душу з'їсти мандаринку
💛 піниться несильно, проте розхід невеликий
💛 не сушить шкіру. Можна пропустити нанесення крему для тіла без дискомфорту і стягнутості. Але не кілька разів поспіль. На таке моя, схильна до сухості, особливо взимку, шкіра реагує лущенням.
Передбачення
Колесо Фортуни символізує невідворотні зміни, що відбуваються в нашому житті. Це колесо життя, що постійно обертається, приводячи до змін у долі тих, хто з ним стикається. Ніщо не лишається незмінним.
Грудень. Час починати підводити підсумки річного циклу. І часто це найкраще виходить у дУші чи ванні, наодинці з думками і в оточенні приємних косметичних засобів 😊
Коментарі (0)