PILIRINA 💛💙

Маска від HILLARY, недарма ти така популярна!

Маска від HILLARY, недарма ти така популярна!

Люблю якісний догляд за своїм волоссям, але чомусь не завжди професійні засоби справляють на мене враження. І останнім часом я плавно перейшла до більш бюджетних. Зізнаюся, мене не стала мучити своє волосся - воно

Насправді маска Serenoa & РР Hair Loss Control призначена для тонкого, ламкого та пошкодженого волосся. Її основна функція спрямована на відновлення, зволоження та живлення. І вона дійсно здатна оживити волосся, зробити його більш здоровим, пружним і слухняним.

▫️Консистенція у маски - щільна, не розтікається, тримає форму, але розподіляється легко на вологому волоссі.

▫️Текстура однорідна, у складі відсутні будь-які частинки чи силіконовий шиммер.

▫️Колір – молочний.

▫️Аромат згущеного молока, як на мене. Ну дуже нагадує аромат парфумів Vanilla Sip & Sweet Caramel від Fantasy Community Perfumes.

АКТИВИ У СКЛАДІ 🧴

🌱Екстракт карликової пальми сереноа - натуральний інгредієнт відомий своїми зміцнюючими та відновлюючими властивостями, які надають волоссю життєву силу та блиск, а також робить волосся слухняним та підвищує його стійкість до механічних пошкоджень, а також регулює жирність волосся і шкіри голови.

💧Ніацинамід сприяє зміцненню волосся від коренів до кінчиків та пробуджує волосяні цибулини, зменшуючи випадіння та стимулюючи ріст волосся. допомагає при вираженому випаданні волосся, а також діє проти надмірної жирності шкіри голови, тонкості, ламкості та тьмяності волосся.

🦠Інноваційний компонент CRAMBISOL ( Plantasens® Crambisol ) - мультифункціональний натуральний інгредієнт, що поєднує в собі переваги олії Крамбе підсилені дією фітостеролів гірчиці. Він був розроблений спеціально для догляду за пошкодженим, послабленим волоссям. Він збільшує товщину волосся та покращує його еластичність та стійкість до ламкості.

🌰 Олія Ши зволожує, запобігає випадінню волосся, відновлює посічені кінчики, захищає волосся від вільних радикалів несприятливих впливів зовнішнього середовища та прекрасно живить.

Маска має натуральний склад, не містить SLS і парабени! 👆

ЯК ВИКОРИСТОВУЮ? 🪮

Наношу невелику кількість маски на вологе волосся і розподіляю по всій довжині, лишаю на 5-10 хвилин, потім ретельно змиваю теплою водою. Використовувую 1-2 рази на тиждень для досягнення найкращого ефекту.

ВРАЖЕННЯ ВІД ВИКОРИСТАННЯ

Маска добре розподіляється по волоссю і не стікає з нього, завдяки щільній текстурі. Подобається носику- дозатор, який не плюється і дає потрібну пропцію, не зважаючи на густоту. Пахне згущеним молоком, про це писала вище, але після змивання майже не відчувається. Коли починаєш її змивати, то волосся вже відчувається насичене, гладке і рівне. Ефект після сушіння феном відразу помітний. Волосся стає здоровим, насиченим і зволоженим. Вона дбайливо доглядає за моєю довжиною. Відчутно, що її активні компоненти ущільнюють волосся, роблячи його еластичним, тому, мабуть, воно не так ламається, бо гарно зволожене та не так випадає. А ще я зрозуміла загальну ейфорію навколо цієї маски - після неї волосся ніби наповнене, волосина ніби візуально стає товщою, коли прочісую руками волосся, але і більш пластична. Помітила, що моє пористе волосся не тирчить, як солома на стрісі, на другий день після миття, бо з цим спецефектом я знайома не вперше.

Звісно, маска проти випадіння волосся Serenoa & РР Hair Loss Control справила на мене хороше враження. Моє волосся її полюбило. Тож я рекомендую спробувати власницям будь-якого типу волосся. Мені чомусь здається, що вона універсальна і підійде всім.

04 грудня, 2024
PILIRINA 💛💙
04 грудня, 2024