Аніта

Сироватка проти випадіння волосся "Висококонцентрований комплекс" з екстрактом карликової пальми"

Сироватка проти випадіння волосся "Висококонцентрований комплекс" з екстрактом карликової пальми"

Кілька років я веду боротьбу проти випадання волосся. Моє волосся завжди було схильне до випадіння, але ще більше ситуація загострилася цієї осені. Помітила, що цього року у багатьох проявилася така ж проблема. Це якесь вже масове явище. Так є безліч факторів, які впливають на це явище: як внутрішніх, так і зовнішніх. Перша причина – нестача вітамінів, тому я активно починаю вітамінізуватися і вже від початку осені приймаю вітаміни. Однак, зовні волосся теж вимагає підтримки, тому цього року я вирішила його підтримувати спеціальними засобами для боротьби з випадінням волосся. Вже місяць я користуюся маскою від бренду Hillary
https://club.makeup.com.ua/post/57650/
А також в парі з нею я придбала сироватку з екстрактом карликової пальми. І вже готова з вами поділитися своїм досвідом її використання.

Сироватка ідеально підходить для тонкого, тьмяного, знесиленого волосся. Вона заспокоює шкіру голови та живить волосся біля коріння. Склад сироватки розкішний. Жодного агресивного компонента.

Активні компоненти:

1. Екстракт сереноа продовжує тривалість життєвого циклу волосся, в результаті чого його випадіння скорочується.
2. Аргінін покращує мікроциркуляцію крові в судинах і кровопостачання волосяних фолікулів та прискорює надходження поживних елементів до цибулин.
3. Гідролізований протеїн пшениці захищає волосся зсередини, зменшуючи ламкість.

Сироватка представлена у досить великому флаконі, об'єм 50 мл. Всі ми вже бачили гарне та стильне пакування від бренду. Флакончик приходить у кортонній коробці фірмового дизайну. Баночка з сироваткою скляна, білого кольору, не прозора, тому не видно скільки засобу використовується. Кришка зі зручною піпеткою, яка дозволяє рівномірно наносити засіб.
Консистенція - рідка, прозора, як водичка. Майже без запаху.

Наношу засіб не великою кількістю на вимите волосся, а саме на коріння і потім масажую пальцями шкіру голови. На руках не має відчуваття липкості після сироватки.

Сироватка дуже м'яко та делікатно впливає на шкіру та коріння, не охолоджує та не розігріває поверхню, ніяких неприємних відчуттів під час використання не виникло. Вже після регулярного використання протягом тижня волосся стало випадати помітно менше, а після першого місяця його практично взагалі не залишається на гребінці. Шкіра почувається набагато краще, під час використання не з'явилося ні лупи, ні подразнення. Завдяки чудовому складу та натуральним корисним компонентам покращився стан шкіри та коріння, навіть з'явився легкий об'єм та розсипчастість. Поки що рано говорити про зростання волосся, необхідно продовжувати використання сироватки, але можу з впевненістю рекомендувати цей засіб та раджу використовувати його в комплексі з маскою та шампунем для волосся.

09 грудня, 2024
Аніта
09 грудня, 2024