krislemly

Nivea Men | Чоловічий погляд на догляд

В одному з попередніх дописів я вже розповідала про враження мого тата від тестування серії Nivea Men Hyaluron. Ці засоби стали для нього справжнім відкриттям у світі догляду за шкірою, і сьогодні я хочу поділитися його враженнями про ще два засоби з лінійки.

Зізнаюся, він не був великим прихильником кремів чи іншої косметики, але коли з віком шкіра почала втрачати пружність і з’явилося відчуття сухості, ми вирішили це змінити. Так до його щоденної рутини потрапили два засоби з цієї серії – зволожувальний крем для обличчя та крем для шкіри навколо очей. І тепер я готова розповісти про результати.

Першим тато протестував Nivea Men Anti-Age Hyaluron Moisturising Cream.

Крем упакований у зручний флакон із дозатором, що забезпечує комфортне і точне нанесення – жодних зайвих витрат чи незручностей.

Крем має дуже легку текстуру, яка не залишає жирного блиску, миттєво вбирається і не викликає жодного дискомфорту – ідеально для чоловіків, які хочуть витрачати на догляд мінімум часу.

Завдяки гіалуроновій кислоті в складі шкіра буквально отримує "ковток води", стає більш зволоженою та гладкою. Про-ретинол, що також входить до складу, допомагає поступово зменшити дрібні зморшки, що особливо помітно у зоні чола і носогубних складок.

Тато використовував цей кожного ввечера, і вже через тиждень помітив, що шкіра стала виглядати свіжішою та здоровішою, а відчуття сухості зникло повністю.

Другим засобом у тестуванні став Nivea Men Anti-Age Hyaluron Eye Cream, спеціально розроблений для шкіри навколо очей. Цей крем для шкіри навколо очей представлений у компактному тюбику з вузьким наконечником, що дозволяє точно дозувати засіб та наносити його виключно на необхідну зону.

Це справжній мастхев для тих, хто часто виглядає втомленим через темні кола або набряки. Тато відзначив, що крем має легку формулу, яка швидко вбирається, освіжає шкіру і робить погляд більш відкритим.

Особливо корисним цей засіб став уранці, коли після важкого дня або короткого сну він прокидався із набряками під очима.

Уже за кілька хвилин після нанесення набряки значно зменшувалися, а зона навколо очей виглядала більш доглянутою.

Для тата ці засоби стали справжнім помічником у догляді за шкірою. А я, зі свого боку, рада, що обрала саме серію Nivea Men Hyaluron, адже вона чудово поєднує якість, ефективність і простоту у використанні.

Якщо ваш тато, брат чи чоловік також вагається, чи варто починати доглядати за шкірою, спробуйте запропонувати їм ці засоби.

03 грудня, 2024
krislemly
03 грудня, 2024