In_na🩷

Спасіння для сухого, пошкодженого волосся

Досьє волосся: корені схильні швидко бруднитись, тонке, довжина суха, фарбоване, по довжині пошкоджене.

З приходом холодів моє волосся почало "біситися" 👹 Воно стало більш сухим, почало електризуватись. Користуючись шампунями L'Oréal professionnel вирішила пошукати підходящий шампунь саме серед L'Oréal.

Свій вибір зупинила на шампуні для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся - L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein Shampoo - шампунь позиціонує себе як абсолютний бестселер в догляді за пошкодженим волоссям.

Одразу аромат запав в душу - ну дуууже приємний (сестра каже, що аромат як у прокладок Discreet Waterlily, але я кайфую 🤫)
Має густу текстуру, піноутворення просто на 100 балів!

Волосся мию двічі, під час миття воно одразу тактильно стає м'яким, більш наповненим. Після змивання волосся гладеньке. Він чудово промиває волосся аж до скрипу (в моєму випадку) - і це мені дуже подобається, хоча знаю, що багатьох це мінус. На швидкість забруднення волосся шампунь ніяк не впливає.

А ще цей шампунь дає приголомшливий об'єм, навіть кращий ніж у мого улюбленого Kerastase Genesis. Волосся не пересушує, надає блиск. Довжина не пересушена.

Також щоб волосся завжди добре промивалось, я використовую ШГО один раз в 2 неділі.

Дуже раджу тим дівчатам, хто шукає дієвий шампунь для пошкодженого волосся.

03 грудня, 2024
In_na🩷
03 грудня, 2024