Спасіння для сух ого, пошкодженого волосся
L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein Shampoo ✨
Досьє волосся: корені схильні швидко бруднитись, тонке, довжина суха, фарбоване, по довжині пошкоджене.
З приходом холодів моє волосся почало "біситися" 👹 Воно стало більш сухим, почало електризуватись. Користуючись шампунями L'Oréal professionnel вирішила пошукати підходящий шампунь саме серед L'Oréal.
Свій вибір зупинила на шампуні для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся - L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein Shampoo - шампунь позиціонує себе як абсолютний бестселер в догляді за пошкодженим волоссям.
Одразу аромат запав в душу - ну дуууже приємний (сестра каже, що аромат як у прокладок Discreet Waterlily, але я кайфую 🤫)
Має густу текстуру, піноутворення просто на 100 балів!
Ефект 🙌
Волосся мию двічі, під час миття воно одразу тактильно стає м'яким, більш наповненим. Після змивання волосся гладеньке. Він чудово промиває волосся аж до скрипу (в моєму випадку) - і це мені дуже подобається, хоча знаю, що багатьох це мінус. На швидкість забруднення волосся шампунь ніяк не впливає.
А ще цей шампунь дає приголомшливий об'єм, навіть кращий ніж у мого улюбленого Kerastase Genesis. Волосся не пересушує, надає блиск. Довжина не пересушена.
Також щоб волосся завжди добре промивалось, я використовую ШГО один раз в 2 неділі.
Дуже раджу тим дівчатам, хто шукає дієвий шампунь для пошкодженого волосся.
Коментарі (0)