Парфумована вода Attar Collection Hayati
Для поціновувачів солодкої гурманіки❤️
З'явився в мене на тест новий парфум Hayati від Attar Collection. Ніколи не була знайома з цим брендом, але подружка запропонувала поділити флакон, а з неї ці парфуми пахли так класно, то і я погодилась)
Коли береш флакон до рук, одразу є враження чогось шикарного та дуже статусного - він важкий та дуже якісний. Червоний колір в поєднанні з золотавим дізайном
та надписями доповнюють ці відчуття. Кришечка теж важка та щільно фіксується. Мені дуже подобається просто триматй в руках та роздивлятись!
Аромат відноситься до гурманських та фруктових.
Початкова нота: Ананас, Малина, Ягоди
Нота серця: Вершки, Квіткові ноти, Мед, Слива, Чорна смородина
Кінцева нота: Білий мускус, Ваніль
Це просто солодкий вибух! На старті аромат різкуватий та дуже голосний, але він швидко всаджується та нікого не душить. Красиво звучить, мені схож на солодкий полуничний коктейль з вершками та спочатку я дуже добре відчуваю якусь "кальянну" димність. Стійкість на одязі та волоссі гарна, з шкіри в мене дуже швидко злітає. Впродовж дня мені хочеться його додавати, бо ці всі дуже смачні ягідні солодки ноти хочеться відчувати ще і ще) Сподобається тим, хто любить солодки, але не голосні аромати, яки сидять близько до шкіри. Ну і цей красивий флакон - як окремий від насолоди!
Коментарі (0)