Yuriivna

Ще одна чудова знахідка|Catrice 035 Eye Brow Stylist

Ще одна чудова знахідка|Catrice 035 Eye Brow Stylist

Знайшла його випадково і не можу не поділитись чудовою знахідкою серед інших олівців.Брови багато чого вирішують,тому можно ходити до бровіста,можна фарбувати їх в домашніх умовах,можна підкреслювати олівцем,тінями,тушшю або іншими засобами,а можна залишити все як є.Для повсякденного макіяжу брів,якщо це можна так назвати,я обираю зазвичай олівець.Інколи можу їх пофарбувати вдома,але на це потрібен час та трошки терпіння,доречі згодом планую написати допис про домашне фарбування бровей,я зазвичай це роблю не дуже обережно,але за період практики,думаю вийде щось більш-менш.

Я зазвичай користуюсь олівцем від Avenir,він має доволі сухий та твердий грифель,проте до цього я звикла і для мене це не є проблемою,а детальніше ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/55863/

Проте,буває так що у наявності немає самого того відтінку,який мені потрібен.Тому я випадково знайшла альтернативу,про даний бренд знаю,він має також інші непогані засоби.Я протестувала два олівця від цього бренду,один з яких був автоматичний та викручувався,а інший саме той,про який власне і сьогоднішній допис.

Про автоматичний олівець,можу сказати те,що він закінчився з такою швидкістю,що я не виклала допис про цього,він вже повністю закінчився,адже при нанесення,сильно ламався,хоч як я і обережно не старалася з ним обходитися.А тепер перейду безпосередньо до іншого олівця,про який власне і допис.

Олівець є самим звичайним,я звикла вже до таких і як показує практика такі олівці не так схильні до крихкості та ламкості,це особисто так у моєму випадку.Мені не вистачає тут ковпачка з підстругачкою,проте багато олівців йдуть саме у такому варіанті,тому краще мати її окремо.Написано на пакуванні,що олівець є водостійким,якщо його не терти руками,то так воно і є,він не тече,якщо потрапляє вода на брови.Змивається з гідрофільною олією,міцелярною водою,гелями чи пінками добре.

Грифель тут не сухий,в міру м'який,не дряпає брови,а легко ковзає по волоскам,за рахунок цього можна дещо більше нанести його та отримати насичений колір бровей,тому я наношу його рівномірно та не дуже натискаю на нього,наношу дуже легкими рухами.

Тут доволі гарна та зручна щіточка,як для звичайного олівця,а не автоматичного.Зазвичай я прочісую саме такими щіточками,адже вони є з більш густим ворсом.Щіточка,яка в цьому олівці прочісує брови та забирає надлишок,якщо все ж таки трохи нанести забагато.

Обирала по напису кольору та номеру,який відносився до свотчів на картинці,довго вагалася,переживала,щоб не був надто темний.Колір мені підійшов,проте за насиченості,наношу його обережно та легко,щоб потім не прибирати все ватними паличками,тому що не люблю,якщо колір сильно виділяється.Колір є темно-коричневим,має холодний підтон,без натяку на рудий тон.Також,хочу додати те,що за невисоку вартість олівця,отримуємо економну витрату,так як олівець не є коротким та тонким і наносити його не потрібно забагато.

03 грудня, 2024
Yuriivna
03 грудня, 2024