PILIRINA 💛💙

Готуємо шкіру до зими: відновлювальний крем із керамідами та постбіотиками

Все більше і більше поринаю в тему усвідомленого використання косметики, і один з основних висновків, який я для себе зробила - догляд повинен базуватися на якісному відновленні.

Давно шукала для себе якісний крем, який ідеально підходить для використання після активів, кислотних пілінгів та ретинолу, який буде мінімізувати моє почервоніння щік і загальну чутливість шкіри. Зараз зима і хочеться ще додатково відновити шкіру після кислот, морозу та сухого повітря у квартирі. Я знайшла нарешті свій скарб - Barrier Restoring Ceramide Cream.

Як і у всієї лінійки Hillary перегукується оформленням у білій гамі з чорними написами або ковпачками. Естетично, лаконічно, зі смаком. Мені подобається такий манамалізм. Крем не став якимось винятковим - абсолютлі тотал вайт стайл на гвинтовій кришці, але в руках приємно тримати. Крем упакований у коробочку зі щільного картону з тисненням.

От текстура крему мені дуже сподобалась: масляна, вершкова, ніжна, але не звична нам кремова консистенція у класичному розумінні цього слова. Ні! Це скоріше щільний бальзам, який швидко тане на шкірі, ковзає по ній і рівномірно розподіляється. Витрата зовсім невелика.

Аромат майже відсутній. Косметичний, легкий, майже не відчувається при нанесенні.

➕Захисний крем для відновлення бар’єрної функції шкіри. Так, крем дійсно захищає шкіру, підтримує природний баланс, не жирнить чи сушить покрив та дуже інтенсивно зволожує.

➕ Підтримує ключовий білок шкіри – філлагрін, завдяки комплексу лактобактерій.

➕ Забезпечує високоефективне зволоження завдяки унікальній комбінації рослинних керамідів та оливкового сквалану.

➕ Запобігає старінню. Я б сказала так - настільки класно зволожує, що мілкі зморшки розгладжуються.

➕ Допомагає захистити шкірний бар’єр від зовнішнього щоденного стресу.

➕ Підтримує здорову мікрофлору і запобігає запальним процесам завдяки пребіотикам.

➕ Підходить для використання після активів, кислотних пілінгів та ретинолу, мінімізуючи почервоніння і чутливість. Це чудо-крем після домашніх кислотних тортур, який буквально за лічені хвилини приводить шкіру у норму, зникає почервоніння і вона стає оксамитова.

▪️Кераміди допомагають відновити природний бар'єр шкіри, утримуючи вологу та захищаючи від зовнішніх агресорів.

▪️Оливковий сквалан - легкий та швидко вбирається, забезпечуючи глибоке зволоження та надаючи шкірі шовковистість.

▪️Лактобактерії (Lactobacillus Ferment) підтримують здоровий мікробіом шкіри, заспокоюючи та зміцнюючи її.

▪️Гліцерин відомий своїми зволожуючими властивостями, допомагає утримувати вологу, роблячи шкіру м'якою та гладенькою.

▪️Інулін - природний пребіотик, що підтримує баланс мікрофлори шкіри, сприяючи її здоровому вигляду.

Якщо подивимося на повний склад, то він і справді дуже насичений і просто рясніє як відновлюючими, так і зволожуючими елементами.

Зізнаюся, це ще один улюбленець в моєму арсеналі кремів. Він якийсь універсальний. Можу наносити його коли-завгодно, бо з ним дуже комфортно.

Шкіра, після всочування стає однотонна, гладка і на дотик як оксамитова пелюсточка троянди. Весь час хочеться її трогати. Але важливо, що шкіра під кремом дихає і немає плівки. Зараз я активно використовую кислотні пілінги, тому цей крем входить у щоденну вечірню рутину. Застосовую його і безпосередньо після кислот, і в інші дні після тонерів або сироваток. Та і просто так, бо подобається відчуття комфорту та інтенсивне зволоження після нанесення.

Незважаючи на почервоніння під час процедури пілінгу, шкіра після крему швидко відновлюється. З ним не було роздратування, сухості, лущення. Barrier Restoring Ceramide Cream не спровокував додаткової жирності, не закупорив пори, не викликав негативних реакцій типу подразнення чи алергії.

Так що, дівчатка, якщо ви шукаєте собі універсальний крем для зимового періоду - рекомендую його придбати і бути спокійною за свою шкіру, бо він дійсно вирішує всі покладені виробником на нього завдання. Тож моя щира рекомендація! Тим паче, зараз у Мейкап на нього класна знижка.👌

03 грудня, 2024
PILIRINA 💛💙
03 грудня, 2024