Vikulyk

Якщо термозахист, то чому б і не з сонцезахисними фільтрами

Давно хотіла спробувати сонцезахист для волосся, оскільки воно доволі швидко вигорає на сонці, що призводить до ламкомсті, нерівномірного відтінку і збільшує кількість посічених кінчиків. Ми дівчата часто користуємось термозахистом, але сонце, від якого теж потрібно захищати волосся доволі негативно на нього впливає. Чудово, що є такий засіб 2-в-1 і тепер можна більш серйозно подбати про стан і якість волосся.

Одразу звернула увагу, що завдяки цьому термозахисту волосся вкладається значно легше, навіть просто з сушінням феном воно лягає краще і норовливі волоски не виділяються, як антенки, в мене ця проблема буває вираженою по всій довжині.

Засіб має легку текстуру і не обтяжує волосся, що дозволяє укладці не втрачати об’єм, природнє сяйво і волосся залишається розсипчастим. Мені подобається аерозольний метод нанесення, що дозволяє розприділити спрей рівномірніше по всій довжині.

Спрей злегка білого відтінку, та на волоссі зразу ж стає прозорим і не залишає білих слідів.

• Під час вкладання феном чи то випрамлячкою стан волосся не погіршився. Я наношу на мокре волосся, якщо потім застосовую фен і на сухе, якщо плойку.
  • При підвищеній вологості волосся виглядає в доволі доглянутому стані і не таким пухнастим.
  • Захищає від UVA і UVB випромінювань, які є найпоширенішими і містить фільтри, які саме ідеально підходять для захисту вашого волосся.Буде цікаво ще спробувати влітку, коли волосся вигорає, думає цей засіб в жаркі сонячні дні буде просто мастхевом.
  • Аромат приємний квітковий, відчутний під час використання, потім на волоссі не залишається.

Сонцезахисний термозахист від Hillary-дійсно чудова і універсальна річ, яка дарує максимальний захист від різних несприятливих умов, які негативно впливають на пасма, даруючи їм здоров‘я і при цьому не обтяжує. А комфорт у використанні-це ще один чудовий бонус. Тому я дуже рада, що спробувала таку цікавинку, яка стала універсальною і незамінною у волосяній рутині.

03 грудня, 2024
Vikulyk
03 грудня, 2024