Olena_

Варіації для тих кому подобається аромат Chanel Coco Mademoiselle

І знову привіт😉. Хочу сьогодні створити допис про два аромати які схожі на парфум від відомого парфумерного дому Chanel а точніше на парфум під назвою Chanel Cocо Mademoiselle.

Мені подобаються більшість парфумів цього бренду і мала не один в наявності але фаворитами незмінно лишаються аромати Chanel Chance в парфумованій воді, Chanel Coco Mademoiselle в парфумованій воді та Chanel Coco Noir також в парфумованій воді, це ті аромати які завжди будуть у мене в наявності хочаб у відливантах якщо немає поки змоги придбати повнорозмірний варіант.

Натрапила на аромати Flavia Pegasus Pour Femme та Ajmal Raindrops в і нтернеті, коли читала про подібні за звучанням парфуми і цікавість та ціна змусили зробити покупку). Доречі аромат Raindrops Ajmal - це вже не перший флакон і буду повторювати покупку.

Отже наскільки ці аромати схожі на оригінал від Chanel.

Парфумована вода Flavia Pegasus схожа на парфум Coco Mademoiselle але в ній присутнє більш насичене звучання соковитих фруктових нот з ярко вираженою кислинкою, якщо в оригіналі вони більш збалансовані з легкою сладинкою то в ароматі від Flavia звучать для мене більш насичено і настирливо, нота пачулі проявляється більш виражено після того як фруктове звучання починає поступово затихати а це приблизно через години дві після нанесення.

Аромат дуже стійкий, години чотири ви точно будете його відчувати на шкірі, на одязі тримаються до прання. Аромат хоч і стійкий але шлейф приблизно на відстані витянутої руки. Кому подобається звучання саме кисленьких фруктів - можете спробувати цей варіант, доречі кришка в цьому ароматі на магніті що рідко зустрічається в бюджетних парфумах. Одягаю цей аромат в не дуже жарку пору року і наношу тільки пару роспилень по причині що мені не подобається так явно виражена кислинка в ароматах.

Купувала його рік назад за 680 гривень, зараз бачу що ціна на нього підросла непогано так.

Слідуючий аромат парфумована вода Ajmal Raindrops, це в мене вже не перший повтор цього аромату).

Придбала новий флакон максимум місяці півтора то'му, можете порівняти скільки я вже встигла використати враховуючи мою загальну кількість парфюмів в колекції ( згадувала про свою парфумну залежність в попередніх дописах)).

Отже на скільки цей аромат також схожий на вищезгаданий аромат від Chanel Cocо Mademoiselle.

На відміну від оригіналу в цій варіації більш виражена нота пачулі і її добре відчутно на старті і в продовж всього звучання аромату, а також присутня нота цитрусів а саме я відчуваю лимон, але він не кислить. Аромат свіжий, пачульний ( звучання цієї ноти як в ароматі Chanel) але ця свіжість не водяниста а ніби як присутній свіжий подих повітря в ароматі, аромат зеленої трави і легких абстрактних квітів.

Мені більше подобається друга варіація на цю тему, люблю одягати цей аромат в дуже холодний період року, глибока осінь і вся зима, на холодному повітрі цей аромат аж іскриться, хоча можна сміливо і літом). Доречі за цей місяць користування ароматом від Ajmal - отримала компліменти від сімох людей, оточуючим він теж подобається. Ціна зараз на цей аромат дуже бюджетна але він звучить набагато дорожче, рекомендую послухати коли буде змога, недаремно його назва переводиться як "Краплі дощу".

Аромат по стійкості і по шлейфовості 10 з 10, не гірше оригіналу ні краплі.

Я не вмію описувати так красиво аромати як деякі дівчатка в клубі але надіюсь інформація була для вас корисною. Всього найкращого, всім добра і до зустрічі.

07 грудня, 2024
Olena_
07 грудня, 2024