Манікюр для мамулі
Найвередливіша клієнтка мого життя... Люблю її... 💜
Моя мама не любить гель лак (хоча спеціально для неї раніше я купила купу гелів, що "мені подобається купи такий"). Я сама роблю собі і моїй єдиній клітинтці нігтики, але останнім часом це просто прозорий укріплюючий лак.
І тут сталося диво...
Мама захотіла додати сірій буденності новорічного настрою. А вона як і я фанатка фіолетових відтінків, тому манікюр вийшов блискуче фіолетовим...
Що було використано в процесі 😂
Пушер
Мама проти обрізного манікюру і тепер з моєї подачі користується "японським методом" (завуальовані лінощі).
Засіб для догляду за нігтями Colour Intense Nail Therapy 219 SPA з клітинами троянди, 13 мл
Допомагає розм'якшенню кутикули та зволожує нігтьову пластину. Дуже суха шкіра яку легко пошкодити, особливо бокові валики та птеригій - це взагалі виклик для моїх нервів...
LORENA beauty догляд за нігтями Health Line Зміцнюючий хайлайтер для нігтів 2 в 1, 12,5мл
Має молочний відтінок, вирівнює нігтьову пластину
LORENA beauty лак для нігтів Glitter, 10 мл прозора основа з шимером. Краще було зробити фон потемніше, так мерехтіння було б яскравіше
Олія для кутикули, полуниця My Nail Cuticle Oil Strawberry
Дуже бюджетна олійка для нігтів з ягідними ароматами. Після "маніпуляцій" щедро наношу олійнику і втираю. Шкіра атопічна й суха (в кого б я така вдалася) тому навіть після пилки та бафу є "шорохуватості" але я боюся доводити до ідеалу таку травмонебезпечну шкіру.
Результат
Отакий експрес манікюр о десятій годині вечора... Бо бажання жінки то закон!
Коментарі (0)