Marinka🌈Rainbow

Комфортна та безпечна гіалуронова сироватка для проблемної шкіри обличчя

Всім привіт ❤️

Позаду тривале лікування загострення дерматиту на обличчі і я потроху повертаюсь до використання звичної косметики.

Наразі мені дуже важливо використовувати засоби з безпечним складом що будуть підтримувати оптимальний рівень зволоженості шкіри та не будуть пересушувати її.

Гіалуронова smart сироватка від Hillary відповідає заявленим критеріям і тому її першою я додала в свій догляд.

Сироватка представлена в стильному пакуванні. Засіб знаходиться в картонній коробці де зазначена вся необхідна інформація про продукт, виробничі потужності та склад. Флакон зроблений з білого пофарбованого матового скла , оснащений піпеткою дозатором з силіконовим наконечником. Горлишко флакона без обмежувача, але завдяки густій консистенції сироватки це не є проблемою. На флаконі фарбою нанесені назва засобу та бренд, а також зображений герб України - максимально патріотично,від чого приємні відчуття що користуєшся своїм рідним.

⭐ Консистенція : сироватка в'язка , густа, легко розподіляється та швидко вбирається в шкіру.

⭐ Текстура: гелева, водяниста

⭐Аромат : ненав'язливий,майже відсутній.

⭐ Колір: прозорий

Aqua, Propanediol**, Aloe Barbadensis Leaf Juice**, Trehalose*, Sodium PCA**, Methylsulfonylmethane*, Sodium Hyaluronate*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract**, Amorphophallus Konjac Root Extract Powder*, Glycerin*, Benzyl Alcohol**, Benzoic Acid**, Dehydroacetic Acid**, Sodium Benzoate**, Potassium Sorbate**, Polyglyceryl-4 Caprylate**, Decyl Glucoside**, Sodium Lauroyl Glutamate**, Diglycerin**, Cananga Odorata Flower Oil*, Citrus Paradisi Peel Oil*, Limonene, Benzyl Benzoate, Linalool, Benzyl Salicylate.

Активні компоненти
✔️Високомолекулярна гіалуронова кислота:

утворює на шкірі найтоншу плівку, яка активно вбирає вологу з навколишнього середовища, зберігаючи її в роговому шарі;
забезпечує поверхневе зволоження шкіри і одночасно встановлює захисний бар'єр;
є відмінним засобом для пошкодженої шкіри, захищаючи її в той час, поки йдуть відновлювальні процеси;
сприяє регенерації шкірного покриву без шрамів;
захищає шкіру від інфекцій, оскільки бактеріям складно проникнути через структуру плівки, незамінна при лікуванні вугрової висипки;

забезпечує миттєвий ефект ліфтингу за рахунок створення на шкірі полімерної мікроплівки.

✔️Трегалоза:

• ефективно утримує вологу в шкірі;
  • працює в парі з гіалуроновою кислотою, посилюючи і примножуючи її дію.

✔️Екстракт ромашки:

• знімає запалення, бореться з розмноженням бактерій;
  • усуває набряклість і почервоніння;
  • сприяє загоєнню ранок і тріщин;
  • покращує мікроциркуляцію, зменшує прояви куперозу.

✔️Коньяк-Манан:

• створює захисну плівку, сприяючи швидкому загоєнню пошкоджень;
  • підтягує контури особи, повертає шкірі пружність, сприяє зволоженню;
  • вирівнює мікрорельєф і стимулює вироблення еластину і колагену

Я використовую гіалуронову сироватку як рекомендує виробник - двічі на день, вранці та ввечері перед сном. У вечірній рутині інколи можу замінювати на сироватку з вітаміном С. Але вранці завжди гіалуронка. Наношу сироватку обов'язково на вологу шкіру, для цього в мене є термальна вода від La Roche Posay. Завдяки цьому сироватка швидше поглинається та утримує вологу в верхніх шарах шкіри. Важливо завжди закривати сироватку кремом для обличчя , так вона допомає краще утримувати вологу. Якщо використовувати сироватку соло , особливо на сухий тип шкіри, то ви можете не побачити результатів , навіть навпаки шкіра буде виглядати ще сухішою та стягненою.

Також не рекомендується наносити сироватку з гіалуроновою кислотою одразу перед виходом на вулицю, якщо за вікном температура повітря нижче нуля. Треба використовувати її щонайменше за 30 хвилин до виходу з дому , це допоможе запобігти обмороженню.

Hillary Smart Hyaluronic serum чудово підійшла для моєї проблемної, ще не до кінця відновленої після дерматиту шкіри обличчя. Після нанесення сироватка швидко поглинається за рахунок легкої водянистої текстури. Спочатку здається що залишився липкий фініш, але після всмоктування це відчуття зникає, залишається лише м'якість та свіжість, та відчуття що шкіра дихає. Тобто зверху не лишається жодної неприємної плівки.Сироватка не конфліктує з жодними іншими засобами для обличчя, не скочується під тональним та bb кремом, тому її можна використовувати під макіяж. Важливо для мене що сироватка не викликала жодних негативних реакцій, не було печіння поздразненої шкіри а навпаки були лише комфортні відчуття для неї ,нібито ковток води у спеку та легка прохолода. Тому я можу назвати сироватку безпечною.

Сироватка робить шкіру зволоженою,сяючою, з однорідним тоном ,прибирає лущення , заспокоює. Ділянки з заломами та лініями зневоднення на обличчі вирівнюються, дрібні зморшки розгладжуються за рахунок наповненості шкіри.

Це дуже гарна сироватка яка працює на зволоження. Вона підійде для будь-якого типу шкіри та віку, стане чудовою базовою гіалуроновою сироваткою для щоденного використання.

Також засіб має накопичувальний ефект, чим довше користуєшся ним на постійній основі тим помітніший результат, а саме гладенька шкіра обличчя, запобігання її сухості та передчасного старіння.

Використовується сироватка економно, ціна доступна, а якість неперевершена. Радію що вітчизняна косметика може бути настільки крутою! Рекомендую звернути увагу на бренд HILLARY, якщо ви ще з ним не знайомі, я вкотре переконалась що в них продукти з дієвими та натуральними складами. Моя шкіра останнім часом стала дуже вибагливою та чутливою,але з HILLARY то завжди кохання ❤️

Дкую за увагу 🫶

04 грудня, 2024
Marinka🌈Rainbow
04 грудня, 2024