Anastasiiacurlypro

Frudia skin barrier

Frudia skin barrier

Цю маску я отримала в подарунок, і не одну, а одразу 4😅 Але з тим, як я люблю тканинні маски, то це просто подарунковий метч.

Маски від Frudia насправді дуже і дуже круті і я про це постійно кажу. Цю я до цього ніде не бачила і було супер цікаво спробувати. Тому розповідаю!

Перше, що вразило-це колір маски. Вона такого блідого кольору шкіри, що її на обличчі ледь видно. Лекало тут трошки інше ніж у класичних фруктових масках, тут воно зовсім тоненьке і класичне "корейське". Мені ок, але в зоні губ як завжди не зручно, але це вирішилось тим, що вона ідеально прилягає до шкіри і не сповзає.

Аромат тут авокадо, хоч я і не люблю цю віддушку, але через ефект потерпіти згодна. Есенції в упаковці багатенько, але з обличчя не крапає. Я тримала 20 хвилин( завжди так тримаю) за цей час вона висохнути не встигла. У складі безліч екстрактів, авокадо і є кераміди.

Від цієї маски у мене не було великих очікувань. АЛЕ! Але вона дійсно мене вразила. Вона неймовірно заспокоїла шкіру, вирівняла тон та зволожена обличчя. Після використання шкіра шовковиста, мʼякенька і гладенька.

Якщо побачите цю маску, беріть бігом😅

04 грудня, 2024
Anastasiiacurlypro
04 грудня, 2024