Bless Beauty: спокусливе збільшення губ без уколів краси
Коли зірки зійшлися в одному засобі: масло-плампер для губ у неймовірному відтінку Sparkles 01 ✨
Якщо ви хочете створити сяючу фішку в макіяжі "міліметр у подарунок" і все ще прижимаєте кошти на Dior - цей плампер точно ваш варіант. Масло для губ з ніжним ментолом миттєво створює тривалий ефект глянцевих, об'ємних губ із неперевершеним сяйвом, як у люксових засобах. 🫦
Його ніжна, нелипка текстура надає губам виразний об'єм, при цьому залишається комфортною на шкірі. Помірний ефект ментолу поступово збільшує губи, роблячи їх більш пухкими. Олія забезпечує зволоження та пом'якшення протягом усього дня.
Аплікатор великий, зручний схожий на пісочний годинник, рівномірно ворсистий, для моєї форми губ зручний. На нього не набирається багато продукту і щоб повноцінно нанести на губи, достатньо одного підходу.
Обмежувач відмінний, прибирає надлишки продукту і не доводиться витирати аплікатор об серветку.
Текстура середньої густоти, гелева та однорідна з мілкими, переливчастими блискітками, не роз тікається і не тікає за контур. Виглядає дорого. ✨
Віддушка приємна, на відміну від інших подібних засобів. Відразу зрозуміло, що перед тобою плампер - пахне одночасно ментолом і згущеним молоком чи то карамеллю, але на губах її майже не відчуваю. На смак приємний.
Наноситься рівномірно і відразу починається очікуваний ефект дуже легкого поколювання та одночасної прохолоди у перших секундах, адже у складі ментол. Але він швидко зникає.
Плампер красиво розгладжує шкіру губ , приховує всі недосконалості і візуально робить їх пухкими і привабливими.
Комфортно нашарується, якщо недостатньо тонкого відтінку в один шар, можна зробити за бажанням яскравіше.
При змиканні губ не відчуваю л ипкості чи дискомфорту. У білу смужку на стику губ не збирається і делікатно сходить із губ.
Важливо, що не сушить і не стягує губи у носінні. Під нього не потрібно наносити бальзам, все дуже комфортно.
Мені сподобалося, що мій відтінок не розтікається і не затікає в тріщини та зморшки, коли я наношу його просто на голі губи.
Підводячи підсумки від використання масла-плампера Bless Beauty можу казати, що новинка мене підкорила і бажання отримати Dior під ялинку якось відпало само собою, бо сяйво тут неперевершене, а гарний дизайн і бюджетна вартість зробили його бюджетною знахідкою цього року. Тож, дівчатка, придивіться до нього, ви не пожалкуєте ні на секунду, коли його придбаєте! ✨
Коментарі (0)