Швець Карина🤍

030 - NIce Bonbon - моя любов

030 - NIce Bonbon - моя любов

Ще один відтінок цього шикарного блиску, який мені подарувала Тома. Скажу чесно, що саме цей колір мені здавався дивним і я його не хотіла) типу щоооо, сині блискітки? Та нуууу.

Але на ділі це виявилось ВАУ. 030 відтінок такий гарний, що просто відвал всього.

Давайте розглянемо детальніше ⬇️

030 - NIce Bonbon - моя любов

Я не буду зупинятися детально на загальних характеристиках, які вже описувала в огляді на відтінок 010, який можна почитати тут ➡️https://club.makeup.com.ua/post/28159/

Розкажу лише про відмінності.

Аромат - якщо в 010 це прям ментол, то 030 пахне солодкими цукерочками, але не навʼязливо і доволі легко. Мені дуже подобається така віддушка.

Прозорий, але сам блиск має трохи голубуватий відтінок, в якому багато блискіток, теж голубих. Вони дуже гарно переливаються на світлі, виблискують і за рахунок цього також створюється ефект збільшення губ.

Блищить так само гарно, як і червоний 010 - дзеркально.

Додаю свотчі та порівняння 010 і 030 і нагадую, що ці волюмайзери веганські.

Пекти починає так само одразу ж під час нанесення, але цей синенький в порівнянні з червоним пече більше. Ну так, не в два рази, але прям відчутно сильніше печіння. Якщо від червоного в мене майже не змінюється контур, то від голубого він наливається і трохи червоніє (але не для фото, звичайно ж).

Зволожує розкішно, як і 010. Тут від мене тверда десяточка, губам дууууже комфортно.

Стійкість теж пристойна, як для блиску - він потихеньку всосується, лишаючи після себе «напитані» губи.

Не скажу, що я страждаю якоюсь прям жовтизною зубів, хоча мені завжди хочеться прям набагато білішу емаль, але я не помітила якоїсь різниці з блиском і без нього. Можливо при активному сонечку влітку це буде більш помітно, проте не думаю, що різниця навіть в таких умовах буде колосальною.

Тому щодо відбілювання я б не покладала надій на блиск.

Цей волюмайзер став моїм улюбленим блиском - з задоволенням користуюсь майже кожен день, однаково часто як 10, так і 30 відтінком.

Кожен колір по своєму гарний і вабить мене, рука так і тягнеться.

Красивий візуал самого пакування, дзеркальний ефект та зволоження губ - хіба це не те, що ми так шукали?

Шкода, що цю версію зняли з виробництва і скоро їх неможливо буде знайти 💔 хочу обовʼязково спробувати версію Max it up, теж у цьому голубому кольорі) сподіваюсь, що він буде давати таке ж хороше відчуття на губах (але пакування все одно красивіше у extreme lip booster).

Дякую за увагу 🫶🏻