SKOMSKA

Pastel Glow Liquid Eyeshadow

Кожного дня я використовую в макіяжі сухі тіні, але в моїх палетках не вистачало золотих блискіток, щоб зробити красивий акцент, або добавити образу більш святкового настрою.

Я побачила дуже красивий відтінок 225- Champagne у форматі рідких тіней від бренду Pastel і відразу замовила.

Палітра складається з 5 різних сяючих блискіток.

⭐️Тіні мають стильний, мінімалістичний дизайн.

⭐️Дуже компактний, та зручний формат .

⭐️Флакон має прямокутну форму. Основа прозора і крізь неї видніється відтінок. Кришечка чорного кольору з написами.

⭐️Об'єм: 2.3ml

⭐️Аплікатор не великої форми, м'якенький, ним легко наносити засіб .

⭐️Формула продукту збагачена скваланом, а також не містить глютену, парабенів і тваринних жирів.

Важко зловити, та передати всю красу їх сяяння, тому добавляю відео. Текстура рідка, шовковиста, легка, дуже пігментована, наноситься рівномірно .

Відтінок 225- Champagne дуже красивий, ніжний, але при цьому святковий.

Гарно переливається , немає крупних блискіток, насичений іскристими частинками, які створюють чудовий сяйний ефект.

⭐️Покриття з тінями виходить дость щільне, потрібно лише 1-2 каплі.

⭐️Дуже економні .

Я тушую пальчиком , буквально пару секунд і готово. Все дуже легко , та просто. Мінімум часу - максимум краси!

⭐️Тіні гарно фіксуються, не стягують шкіру.

⭐️Дуже стійкі, тримаються протягом дня.

⭐️Не скочуються, та не осипаються.

Як використовую? Для себе маю 3 варіанти:

⭐️як монозасіб (коли хочеться добавити ніжний блиск , без зайвих продуктів);

⭐️комбіную разом з стрілочкою - дуже подобається

⭐️використовую в комбінації з сухими тінями , та додатково малюю стрілочку(більш вечірній варіант макіяжу)

(всі варіанти на фото)

Відео при штучному освітлення, щоб передати їх красу.

Pastel Glow Liquid Eyeshadow - дуже якісні та красиві, при цьому легкі у використанні , просто ідеальне комбо.

Допоможуть вам сяяти, та створювати неймовірні образи ⭐️

Скоро час зимових свят - тому рекомендую на них звернути увагу❤️

04 грудня, 2024
SKOMSKA
04 грудня, 2024