saybeautyk

Ну дууууже ніжна пінка для ванни

Якщо ви ще не бачили мій огляд на засоби для купання, то запрошую до перегляду 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/57930/

А тепер поговоримо про пінку для ванни з неймовірним ягідним ароматом 🍓

Засіб представлений в обʼємі аж цілих 500 мл, в пузатій пляшці, на якій забражено такого доброго і смішного монстрика. Думаю, діткам він сподобається ще й як🥰

Я обрала аромат Sweet Berry - лісові ягоди. Він пахне яскраво, кисленько в дійсно нагадує ті самі желейні «язички», які я взяла в якості декору для фото 🤭

Сама пінка по консистенції - гель, і в цілому при необхідності її можна використовувати як засіб для купання також)

Але все ж основна її функція - це піна, тому загалом потрібно налити гель у ванну під струменем води, і в цей час він перетвориться на дуже ароматну, пухку пінку, що заполонить всю кімнату. З нею можна класно подуркувати - наприклад, зробити діда Мороза) знаю, що дітки люблять такі забави.

Так як у складі є SLЕS (в цілому це очевидно, бо він якраз і дає найбільше піноутворення), то рекомендується приймати ванну не більше 20 хвилин, с після цього змити засіб зі шкіри, щоб запобігти сухості.

І якщо попередні засоби для купання можна було б використовувати і діткам молодше 3 років, так як там всі ПАР мʼякі, то конкретно цей засіб все ж краще застосовувати вже саме з 3 років, коли шкіра малюків вже не така вразлива і чутлива.

Окрім того у складі присутні алантоїн, екстракт череди і гідролізований молочний протеїн, які живлять і заспокоюють шкіру.

Сама пінка особисто мені сподобалась, вона дуже пухкенька і дає велику кількість піни, а я таке люблю) шкіра не пересушена і нормально себе почуває після ванни, я на ніч завжди зволожуюсь ще додатково кремчиком.

До речі думаю, було б класно, якби Tink Kids випустили ще й лінійку дитячих кремів та зволожуючи з лосьйонів - як на мене, такі продукти доволі актуальні в наш час, особливо якщо з гарним складом і бюджетні.

Тому з нетерпінням буду чекати, щоб бренд випустив якісь цікаві новиночки 🥰

04 грудня, 2024
saybeautyk
04 грудня, 2024