Лімітована лінійка парфумованих кремів для рук
розкішні аромати від Joko Blend
Кремчики для рук - це важлива складова в догляді за ручками в холодну пору року.
Їх не буває багато , тому я маю цілу колекцію від Joko Blend і кожен подобається по своєму (хоча маю і фаворита).
⭐️Вони поєднують в собі зволожуючі властивості та вишукані парфумовані композиції.
⭐️Мають дуже красиве , святкове пакування.
⭐️Прямокутна коробочка з новорічним дизайном . Різні кольори взалежності від аромату .
⭐️Є чорна "петелька", за яку є змога підвісити такий призентик на ялиночку, та зробити подарунок рідним .
⭐️Туба крему металева, у відповідних, приємних, пастельних кольорах .
⭐️Має об'єм: 30ml
⭐️Закручується на чорну гвинтову кришечку.
Крем створений на основі ламелярної емульсії, вона має структуру, схожу на природний ліпідний бар'єр шкіри. Саме це дозволяє активним інгредієнтам крему проникати глибше в шкіру, при цьому забеспечувати тривале та інтенсивне зволоження.
⭐️Текстура кремова, середньої щільності, досить поживна та приємна.
⭐️Швидко поглинається, не залишає липкого шару .
⭐️Робить шкіру рук зволоженою, мякою, доглянутою. З ними я забула, що таке сухість , та тріщини . Аромат ще довго тримається на шкірі , та радує своєю композицією.
⭐️Активні компоненти:
- Пантенол стимулює регенерацію шкіри та сприяє загоєнню.
- Екстракт центелли відновлює шкіру, знімає подразнення
- Екстракт жасміну має антибактеріальні властивості
- Олія аргани і олія макадамії містять велику кількість антиоксидантів, що захищають шкіру від негативного впливу навколишнього середовища
Піраміда аромату Oud Rosewood:
- Верхні ноти: перець, трояда, шафран
- Ноти серця: дерево уд, пачулі, карамель
- Базові ноти: ваніль, суха амбра
Дуже цікаве поєднання, що точно не залишить байдужим. Вишукана троянда, деревні відтінки уда та тропічного пачулі. Він пряний, теплий, впевнений, вишуканий, та інтригуючий .
Піраміда аромату Spicy Vetiver
- Верхні ноти: імбир, бергамот
- Ноти серця: зелений чай, троянда, бензоїн
- Базові ноти: деревина, пачулі, ветивер.
Загадковий аромат, що відкривається неймовірно приємно . Спочатку відчувається свіжий аромат зеленого чаю, цитрусовий акцент бергамота, що гарно бадьорить , а після цього проявляєтьсяі землистим — ветивером. Дуже вдале поєднання.
Піраміда аромату Vanilla Blossom:
- Верхні ноти: ваніль, кокос
- Ноти серця: кашемірове дерево, боби тонка
- Базові ноти: мускус, солодка амбра, сандалове дерево
Він мій фаворит. Підійде для любителів солодких ароматів , адже тут зібрана неймовріна композиція, що поєднує в собі дуже приємні нотки. Я відчуваю ніжну, делікатну ваніль, тропічний кокос та затишну амбру. Він теплий та турботливий. Обожнюю.
Відео
Сподіваюсь дана лінйка кремчиків залишиться на постійній основі. З ними догляд за ручками дуже приємний, та підходить для щоденного використання. Тепер я не забуваю зволожувати ручки . Щиро рекомендую спробувати!
Коментарі (0)