Кремовий гель для душу від Avon
з гарною назвою Dancing Skies/ Танцююче небо
Привіт MakeupClub 🖤
Я люблю все незвичайне, тому і гель для душу теж повинен бути незвичайний, а повз такий гарний перелив я пройти не могла, захотілося поринути у це північне сяйво.
Детально про гель нижче 👇
Avon Senses Dancing Skies Shower Gel
Серія: Senses
Упаковка. Флакон циліндричної форми із прозорого пластику, кришка фліп-топ, з відкриванням/ закриванням якої проблем немає, дозатор видає оптимальну кількість гелю. Інфа про продукт розташована позаду флакона.
Об'єм: 250/ 500 мл. Економно витрачається.
Текстура: густа кремова-гелева консистенція, яка добре піниться, хоча крем-гелі зазвичай мають не настільки підвищене піноутворення.
Інгредієнти: бетаїн, фруктові екстракти.
Формула засобу: водяна, з гліцерином, зі спиртом.
Колір. Сам гель можна розглянути через прозорі стінки флакона. Колір напівпрозорий лавандовий з неяскравим блакитно-зеленим перламутром, який помітно тільки при певному освітленні та ракурсі, найчастіше він буде виглядати як перлинний перелив, ніж північне сяйво. Шимер дуже маленький і його багато, він не осідає на дно, а поступово розподіляється по всій масі, створюючи ефект переливів. На руці гель виглядає вже не так цікаво, каламутно-бляклий, лавандовий колір ледь помітний, але сам п ерламутор ще зберігається.
Ноти аромату: пахощі пудрової фіалки та амбрового місячного каменю. Поєднання ароматів незвичайне. Спочатку мені здалось, що запах парфумований, трохи хімозний, точно не нагадує якісь тонкий, жіночий. Але після кількох застосувань я його розслухала і тепер для мене цей аромат парфумовано-квітковий, трохи солодкуватий, не нудотний і дуже легкий, і ненав'язливий. Я чітко відчуваю філку, але як пахне місячний амбровий камінь, я навіть не уявляю. Гель не освіжає у звичному розумінні, але він холодний і одночасно теплий через легку солодку ноту. Запах привабливий, відмінно підійде для прийняття душу ввечері, такий укутує, утихомирює.
Особливості:
- піна не має жодного кольору і гель не забарвлює губку/ мочалку/ воду;
- на шкірі шимера також немає ні під час миття, ні після змивання гелю;
- невеликої кількості гелю вистачає для повноцінного миття, постійно підливати на мочалку не потрібно;
- делікатно очищає шкіру, я не відчуваю агресивних ПАР-ів;
- гель збагачений комплексом екстрактів грейпфрута, мандарина, морських водоростей, франжипані та яблука;
- у складі я знайшла 2 санскрини, але я не розумію для чого вони в гелі для душу;
- усуває запах поту;
- не щипає пошкоджені ділянки шкіри;
- гель змивається легко, не залишаючи слизької, липкої та жирної плівки, немає відчуття стягнутості;
- робить шкіру ніжною та м'якою;
- не сушить шкіру, не порушує її природний гідроліпідний баланс;
- підходить для щоденного застосування;
- у мене не викликав ні роздратування, ні алергії;
- пляшка з придатного до вторинного перероблювання пластику.
Насиченість запаху під час душу: середня, десь 3/5. Аромат при дії з водою не змінюється і на шкірі він теж постійний.
Стійкість запаху: він не встигає набриднути, і насиченість його десь 2/5. Буквально через пів години-годину після миття, він непомітно випаровується.
Також у цій мінісерії Dancing Skies є засоби, які я ще не пробувала, але уявляю що вони мають схожість з цим гелем, кому цікаво:
- рідке мило для рук
- піна для ванни
Дякую що заглянула, лови пурпурове серце 💜
Коментарі (0)