Сироватка від випадіння і для прискорення росту волосся.
Жити не можу без різноманітних засобів для шкіри голови, тим паче в мене завжди в доволі не малій кількості випадає волосся , тай круто, що тут є подвійна дія, адже він ще діє, як стимулятор росту волосся.
Я не відношусь скептично до подібних речей, адже дійсно бачу ефект. От навіть якщо ви використовуєте сироватку для вій, то правда ж є ефект і вії самі по собі такі довгі не бувають? Відповідно і з волоссям на шкірі голови засоби теж працюють.
В мене волосся росте в середньому 1,5-2 см, сироваткою користуюсь більше місяця і бачу, що результат дійсно кращий. Сироватка стимулює ріст нових волосків і загалом пришвидшує ваше бажання отримати довге волосся. Крім того вона допомагає від випадіння, в моєму випадку, якщо я користуюсь так, як вказано виробником, а саме через день, тоді засіб надає накопичувальний ефект і волосся все менше випадає, за декілька тижнів ви приємно здивуєтесь .
Я помітила значно менше волосся на ковриках, що теж дуже потішило, бо ще місяць назад я збирала його такими вагомим ковтунцями, а зараз навіть не звертаю увагу.)
- Текстура доволі ріденька, мені не жирнить волосся, але потрібно давати трішки часу, щоб засіб увібрався, і воно не було мокрим, або наносити на ніч. Сировтака не дуже пекуча, відчутний зовсім легкий холодок, і то з часом я його помічала все менше, поки й забула, що були хоч якісь відчуття.
- Аромат свіжий, квітково-трав‘яний, ненав‘язливий, під час нанесення не відчутний.
- Курс використання 3-4 місяці, поки в мене є половина баночки, то ж на два місяці його вистачить мінімум, засобу я не жалію, ретельно втираю в шкіру голови, додатковий масаж-теж хороша штука.
Висновок. Дійсно робоча, якісна річ, тому рекомендую ретельно використовувати, щоб добитись густої шевелюри і розкішної довжини.
Коментарі (0)