Вікторія

Один улюбленець та одне розчарування

Один улюбленець та одне розчарування

Дуже люблю та поважаю бренд Pyunkang Yul. Тому, коли побачила прокти серії Black Tea в чорній упаковці не змогла пройти повз. Хтось дуже любить чорний колір

Отже, я придбала крем для повік та патчі. Зона під очима в мене проблемна: маємо синці, зморшки та періодичні набряки зранку.

Саме тому мене дуже зацікавив крем для повік. В нього виявився цікавий склад. Звичайно, чорний чай. До цього ніколи не бачила його в косметиці. А виявляється, що він має безліч корисностей: вітаміни С, Е та В2, мінерали (цинк, магній, калій). Бориться з мімічними зморщками та робить шкіру доглянутою та сяючою. Також, маємо центелу азіацьку, в якій є антиоксиданти, котрі допомогають вироблятися колагену та еластану, щоб шкіра довше лишалася молодою та гарною. Гранат в складі крему має відбілюватися шкіру, захищати її від ультрафіолету та фотостаріння, недопускати пігментації. Окрім цього маємо ще гіалуронову кислоту, масла макадамії та ши, які відповідають за зволоження та живлення шкіри.

Окремо відзначу зовнішній виглад. Це така краса! Крем ідеальний на подарунок (подумала я і придбала його ще мамі на 8 березня). Крем упаковий в чорну картону коробку, в якій ще чорна туба (чи коробочка), все це з візерунками, які переливаються. Краса неймовірна, як на таку ціну. Сам крем має дуже тоненький тоник, за допомогою якого можна видавати зовсім трохи продукту. Тому використання мінімальне, крему вистачить на довго.

Один улюбленець та одне розчарування
Один улюбленець та одне розчарування

Класно, що є мініатюра і можна спродувати. Текстура у крема приємна, легко наноситься та розподіляються. Жиної плівки не лишає. Під макіяжем не скатується. В зимку наносила його і з ранку, і на ніч. Зараз вже добиваю залишки тільки на ніч.

Мені крем однозначно сподобався. Повіки виглядали доглянутими, не було ні сухості, ні лущення. Ми добре пережили і сухе повітря від опалення, і снігодощ, і сіпання ока від обстрілів...

Крем однозначно рекомендую для 30+ років

Як видно з фото, вони в мене засохли на половині. Рідини було дуже мало, вона ще й якимсь чарівним чином витікала. Внутрішня кришка не плотно закривається, через що патчі тікли весь час, хоч і спокійно собі стояли.

Але це тільки половина біди. Патчі не робили нічого. НІЧОГІСІНЬКО. Я постйно користуюся патчами, і ці просто ніякі. Вони ще й якось дуже швидко висихали. Більше 5-7 хвилин я в них не витримувала, бо вони починали стягувати шкіру. Я гралася з ним по різному, наносила під них сироватку, тонер під них, міст зверху. Але потім просто здалася. Зараз стоять як прикраса. У Патіфі є набагато дешевші та дієві патчі.

Залишу посилання, на ті, які мені дуже сподобалися