Aster

Я поясню чому кажуть шо Kilian Black Phantom не вартий своїх грошей

Користуюся Kilian Paris Black Phantom "Memento Mori" вже третій рік, і це моя парфумерна любов 💔. У мене є дорожній сет, тому вирішила докупити рефіл – це ідеально зручно!

Читала багато коментарів, де люди пишуть, що цей аромат не вартий своїх грошей,воняє і ваоопше фігня і знаєте, чому так кажуть? Заздрість.) Так, саме вона. Не всі готові витратити кошти на парфуми то понятно , шукають виправдання своїм виборам. Але повірте, хто хоч раз спробував Black Phantom, той не може не оцінити його величність. Запах не буде однаковим він мае капєц який довгий шлейф і на речах тримается до прання іноді( я люблю пшикнуть разів так пять)

У перших акордах відчувається ніжна гіркота рому і солодкий відтінок тростинного цукру, які миттєво створюють відчуття тепла і дуже різно починае відкриватись. Потім розкривається темний шоколад, насичений і густий, як гарячий напій у морозний вечір. У серці звучить м'яка карамель, яка огортає затишком, а аромат кави додає гіркуватої родзинки. Завершує картину мигдаль – солодкий і кремовий, який довго тримається на шкірі, а на речах він тримается ну днів зо три.

Це аромат, який не лише створює атмосферу, а й передає характер: сміливий, впевнений, трохи загадковий, до тогож я частво чую запитання шо за парфуми і де їх купити. Він ідеально підходить для зимової пори, коли хочеться тепла, затишку й солодкої магії.

Окремо хочу зазначити для тих, хто, як і я, переживав, як користуватися рефілом: кришка відкручується дуже легко, можна перелити парфуми в будь-яку ємність.

В мене е велика пипетка, але можна взяти трубочку звичайну і перелити якшо треба перелити в дифузор .. Це дійсно зручно!

Щодо вартості: Black Phantom вартий кожної копійки. Це не просто аромат, це мистецтво, це спосіб заявити про себе. Так, смаки у всіх різні, але Kilian вартий своїх грошей, адже продукт дійсно високої якості. Запах рому і шоколаду — це унікальне поєднання, яке рідко може не сподобатися.

Якщо хочете чогось справжнього, вартісного й незабутнього – обирайте Black Phantom. Купую втретє і точно не востаннє!

04 грудня, 2024
Aster
04 грудня, 2024