Мої незамінні фаворити для осені та зими
Я не втомлююсь співати оди кохання бренду Lamel, і ці засоби точно вас не розчарують. Ціна та якість 10/10, різноманітність відтінків - кожна знайде для себе саме те, що потрібно.
Привіт, красуні/красунчики!
Я хочу порадити вам мої улюблені олійки та блиски для губ, якими ви точно будете задоволені!
- NYX Fat Oil Lip Drip у відтінку That's Chic. Олійка в актуальному темно-бордовому відтінку – справжній маст-хев цього року. Вона надає губам неперевершеного блиску та зволоження, роблячи їх неймовірно привабливими та об’ємними.
- Lamel Make Up Let’s Glaze Lip Oil 401 - Marshmallow. Легкий та ніжний рожевий відтінок цієї олійки – справжній маст-хев для тих, хто хоче підкреслити природну красу. Олійка, яка буде ідеальною для будь-якого повсякденного образу.
- Lamel Make Up Dazzle Glow Lip Gloss 403 - Fancy. Насичений, розкішний відтінок блиску для губ стане вашим незамінним аксесуаром. "Скляний ефект" або "дзеркальний блиск" – це все про цей продукт.
- Lamel Make Up Let’s Glaze Lip Oil 404 - Chocolate Cookies. З цим шикарним, шоколадним відтінком ваші губи виглядатимуть максимально природно та доглянуто. Він забезпечує зволоження та легкий блиск, ідеально підходить для створення теплих та затишних осінніх/зимових образів.
- NYX Fat Oil Lip Drip у відтінку Sprinkle Sprinkle. Цей насичений, глибокий відтінок не залишить вас байдужими! Ваша усмішка буде виглядати неперевершено завдяки блиску та зволоженню, що робить губи об'ємними і привабливими. Ідеальний для будь-якого сезону і настрою, мій особистий фаворит.
- Lamel Make Up Dazzle Glow Lip Gloss 408 - Cherry Cola. Темно-коричневий відтінок цього блиску для губ додає їм сяйва та глибини. Це вже моя друга упаковка цього продукту: запах кокосу, неймовірні блискітки, зволоження та, звісно ж, дзеркальний ефект на губах – це просто топ!
Звісно, обирати чи ні, залежить лише від вас. Але, на мій погляд, краще спробувати – ви точно не пошкодуєте! Ці засоби байдужими нікого не залишать :)
Коментарі (0)