Aster

Чесний відгук про Sensilis Sensitive для чутливої шкіри!

Використовую Sensilis Sensitive and Reactive Skin Cleansing Mousse місяць, і можу сказати, що продукт мене в цілому задовольнив. У мене суха, чутлива шкіра з себореєю, і цей засіб порадила дерматолог.

Мус має приємну текстуру,відразу пінна і одного натискання вистачае на все обличчя. Я наношу його на суху шкіру, трохи масую і залишаю на обличчі на кілька хвилин.Потім вологими руками тру далі . Відчуття після змивання досить комфортне: шкіра очищена і виглядає спокійнішою, трохи суше, але в мене ітак пересушена шкіра.

Особливо хочу відзначити, що цей засіб дуже швидко прибирає запалення і гарно прибирае чорні точки але я це помітила через неділю після початку шо чорних точок стало мало. Це справді його сильна сторона. Однак, попри те, що він розроблений для чутливої шкіри, я помітила, що шкіра стає трохи сухішою після регулярного використання і потрібно крем наносити відразу.

Щодо витрат — він досить економний, адже для одного використання потрібно зовсім трохи засобу. Для другого етапу подвійного очищення мус ідеально підходить, і я планую купити його знову, він справді допомагає мені контролювати стан шкіри.

Це відмінний вибір для тих, у кого чутлива шкіра з тенденцією до запалень, але варто пам'ятати про додаткове зволоження. Рекомендую! 💧

05 грудня, 2024
Aster
05 грудня, 2024