Олена ✨

Очищувальний мус для проблемної шкіри MyIDi Acne-Off Phyto Mousse

Очищувальний мус для проблемної шкіри MyIDi Acne-Off Phyto Mousse

Пакування. Зовнішня картонна коробочка темно-зеленого кольору запечатана прозорими круглими наліпками-пломбами. На пакуванні зазначено усю необхідну інформацію: про засіб, як використовувати, зберігати (12 міс), активні інгредієнти та окремо увесь склад.

Всередині зовнішнього пакування знаходиться флакончик з білого пластику з білою помпою та прозорою захисною кришечкою. Помпа з ребристою поверхнею, тож нею зручно користуватись навіть вологими руками. Біла етикетка з зеленим дизайном та золотими акцентами.

Об`єм 150 мл (також є міні версія на 80 мл).

Очищувальний мус для проблемної шкіри MyIDi Acne-Off Phyto Mousse
Очищувальний мус для проблемної шкіри MyIDi Acne-Off Phyto Mousse
Очищувальний мус для проблемної шкіри MyIDi Acne-Off Phyto Mousse

Склад. Мус, як і уся серія Acne-Off призначений для власників/власниць жирної та проблемної шкіри. Виробник зазначає, що у складі 14% комплексу AHA кислот та 3% азелаїнова кислоти.

pH 3,7 – тобто мус розрахований на зниження pH шкіри, який у жирного типу шкіри є вищим. «Підкислення» шкіри своєю чергою сприяє себорегуляції та зменшенню кількості висипань.

В основі aqua (вода). Далі йде багатий на різноманітні корисності склад, який для зручності розбиваю на групи:

🔹 Екстракти: Chelidonium majus extract (чистотілу), Matricaria chamomilla Flower Extract (ромашки), Salvia Оfficinalis Extract (шавлії), Panicum Miliaceum Seed Extract(проса), Arctium Lappa Extract (лопуха), Betula Pendula Extract (березових бруньок), Elecampane Root Extract (оману, девясилу)

🔹 ПАР: Sodium lauroyl oat amino acids (м’який ПАР, що утворюється шляхом конденсації хлоридної форми лауринової кислоти з амінокислотами, отриманими з білка вівса),

🔹 Кислоти: Lactic Acid (молочна), Citric Acid (лимонна), Glycolic acid (гліколева), Malic Acid(яблучна), Tartaric Acid (винна), Azelaic Acid (азелаїнова), Boric Acid (борна – наприкінці складу), Benzoic Acid (бензойна, консервант)

🔹 Алое вера (сік листя)

🔹 Фукогель (зниження реактивності шкіри та заспокійливий ефект)

🔹 Mentha piperita (м’ятна вода)

🔹 D-пантенол

🔹 Олії: Eucalyptus globulus Oil (евкаліптова), Melissa Leaf Essential Oil (меліси), Geranium Bourbon Essential Oil (герані бурбонської)

🔹 Інші складники: Betaine(зволожувач), Alcohol SD (розчинник, консервант), Apple Cider Vinegar (оцет яблучний), Camphora (камфора), Tocopheryl acetate (антиоксидант), Sorbitan Caprylate (емульгатор), Propanediol (розчинник)

Консистенція прозора рідина жовтого відтінку, з якої завдяки помпі на виході отримаємо ніжну білу пінку.

Запах трав’яний. На шкірі не залишається. Ароматизаторів у складі нема, тож це запах екстрактів, які містяться у мусі.

Враження. Мус ніжно та делікатно очищає шкіру. Мені для комфортного очищення достатньо двох натисків на помпу. Мус (пінка) ідеально доповнює вечірній ритуал після демакіяжу, не залишаючи після себе відчуття сухості, попри багатий склад кислот.

Початкове використання може викликати легке здивування у вигляді дрібних висипань, але це лише ознака того, що шкіра очищається. Моя шкіра прийняла цей засіб без таких нюансів, адже вже адаптувалася до тонера від MyIDi, який почала використовувати швидше. Детальніше прочитати можна тут: https://club.makeup.com.ua/post/27909/

Підсумок. Мус від MyIDi заслуговує на щиру похвалу та рекомендацію. Звичайно це не чарівна паличка, яка самостійно вирішить усі проблеми, але в комплексі з іншими засобами він чудово підійде власникам/власницям жирної та проблемної шкіри у боротьбі за ідеальну шкіру.