Олена ✨

Протизапальний тонер для обличчя MyIDi Acne-Off Control Toner

Протизапальний тонер для обличчя MyIDi Acne-Off Control Toner

Мій інтерес до цього продукту зріс завдяки позитивним відгукам про продукцію від українського виробника MyIDi. Вирішила почати своє знайомство з лінійкою з протизапального тонера Acne-Off Control.

Пакування. Темно-зелена коробочка з усією необхідною інформацією, прозора матова баночка з пульверизатором всередині, золоте оздоблення - все це створює враження вишуканості та уваги до деталей. Пульверизатор «не плюється» та дозволяє економно використовувати тонер, що є важливим плюсом.

Об`єм 100 мл.

Протизапальний тонер для обличчя MyIDi Acne-Off Control Toner
Протизапальний тонер для обличчя MyIDi Acne-Off Control Toner

Склад. Цей тонер призначений для власниць/власників проблемної та жирної шкіри, і його склад вражає. Виробник зазначає, що у складі 17% AHA+BHA+PHA – тобто це не універсальний продукт, а продукт, який направлений на боротьбу з конкретною проблемою.

Усі компоненти для зручності розбила на групи:

🔹 Кислоти: Lactic Acid (молочна), Citric Acid (лимонна), Glycolic acid (гліколева), Malic Acid (яблучна), Tartaric Acid (винна), Azelaic Acid (азелаїнова), Boric Acid (борна – наприкінці складу), Benzoic Acid (бензойна, консервант)

🔹 Екстракти: Chelidonium majus extract (чистотіл), Matricaria chamomilla Flower Extract (ромашка лікарська), Salvia оfficinalis Extract (шавлія), Panicum Miliaceum Seed Extract (просо), Arctium Lappa Extract (лопух), Betula Pendula Extract (березові бруньки), Elecampane Root Extract (оман)

🔹 Олії: Eucalyptus globulus Oil (евкаліптова), Melissa Leaf Essential Oil (меліси), Geranium Bourbon Essential Oil (герані бурбонської)

🔹 Алое вера (сік листя)

🔹 D-пантенол

🔹 Лавандова вода

🔹 Фукогель (зниження реактивності шкіри та заспокійливий ефект)

🔹 Інші складники: вода, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids (ПАР, що утворюється шляхом конденсації хлоридної форми лауринової кислоти з амінокислотами, отриманими з білка вівса), Betaine (зволожувач), Alcohol SD (розчинник, консервант), Xantan Gum (ксантанова смола, регулятор в’язкості), Camphora (камфора), Tocopheryl acetate (антиоксидант), Sorbitan Caprylate (емульгатор), Propanediol (розчинник).

Консистенція: прозора рідина (як водичка) жовтого відтінку.

Запах: трав’яний, на шкірі не залишається. У складі ароматизаторів нема, враховуючи зазначену кількість екстрактів та олій не пахнути такий засіб не може.

Враження: використовую тонер у вечірній рутині. Невелику кількість розпилюю на ватний пафф та наношу на очищену шкіру обличчя та шиї.

Після перших нанесень на шкірі почали з’являтись поодинокі поверхневі білі прищики і враховуючи склад – це цілком нормальна реакція (витягувалось те, що було «зайвим»). Ці прищики дуже швидко сходили і шкіра почала очищатись (цей процес не до порівняння з процесом утворення запалень). За 1,5 тижня використання такі прищики перестали з’являтися. Шкіра стала суттєво чистішою, про болючі затяжні запалення взагалі забула.

Попри наявність значної кількості кислот, тонер не сушить шкіру, за що трохи переживала. Виробник їх добре збалансував іншими компонентами.

Чи сприяв тонер нормалізації роботи сальних залоз та усунув чорні цятки? Важко сказати, бо це комплексна робота зі шкірою і так, зараз вона виділяє менше себуму.

Чи повторюватиму покупку? Я вже здійснила повторну покупку 😁 і з впевненістю рекомендую MyIDi Acne-Off Control Toner власникам проблемної та жирної шкіри. Але для тих у кого шкіра чутлива, можливо доцільно для перестраховки почати знайомство з мініатюрки.