Дашуля❤️

Відгуки на корейські пінки для вмивання, які я мала♡ (частина 2)

Відгуки на корейські пінки для вмивання, які я мала♡ (частина 2)

Продовжую розповідати вам про мої корейські пінки, якщо не бачили першу частину - https://club.makeup.com.ua/post/31106/ ❤️. На черзі остання, третя пінка з серії My Orchard Mochi Cleansing Foam.

Frudia My Orchard Shea Butter Mochi Cleansing Foam для мене є чимось середнім між двома минулими пінками.

  • Запах: не фруктовий, як минулі але всерівно приємний;🫶
  • В складі: масло ши - багате на вітаміни і незамінні жирні кислоти, які допомагають пом'якшити і зволожити шкіру; включає пальмітинову кислоту, стеаринову кислоту та міристинову кислоту, які допомагають у видаленні забруднень та надлишків шкірного жиру; гліцерин, алантоїн та бетаїн забезпечують зволоження та заспокоюють шкіру; екстракт кори білої верби та екстракт портулаку є природними інгредієнтами, які мають антиоксидантні та протизапальні властивості.
  • Моє враження: очищення гарне, не пересушує, не подразнювала, гарно пінилась та пахнула, як і попередні.

Ця пінка, на мою думку, підійде майже всім, включаючи чутливу шкіру✨️

Ставлю їй 9 з 10, бо з ягодами асаї🫐 всерівно сподобалась більше.

Scinic Deep Cleansing Foam хоч і лякала мене своєю назвою, бо я думала вона мені все пересушить, залишила після себе не погане врження.

  • Об'єм : 150 мл;
  • Консистенція: як і в попередніх;
  • Склад: основною складовою пінки є харчова сода, яка дбайливо усуває залишки макіяжу, частки підшкірного жиру, видаляє ороговілі клітини та контролює вироблення шкірного сала. Сода також має антисептичну, бактерицидну, відлущувальну, пом'якшувальну дії і підсушує, відмінно усуває вугровий висип, прищі, знімає подразнення та почервоніння. Фітокомплекс у структурі емульсії живить та зволожує дерму, насичує її вітамінами, мінералами та корисними речовинами. (в останній пункт про живлення я не вірю:));
  • Моє враження: очищає добре, дівчата зверніть увагу знову ж таки майже до скрипу! Проте не пересушувала мені шкіру, пори справді очищала ;

Ця пінка, на мою думку, підійде тим в кого жирний та комбінований тип шкіри❤️ Сухому типу, я впевнена взагалі не зайде)

Ставлю я їй 9 з 10, тільки через те що боялась соди😂. В цій серії є ще Пінка для вмивання з бананом і медом, думаю вона буде чудова, тому колись спробую.

Eunyul Clean&Fresh Charcoal

  • Об'єм : 150 мл;
  • Консистенція: як і в попередніх, тільки за кольором сіра, проте при спілюванні стає білою;
  • Склад: присутній натуральний екстракт гамамелісу, який надає на проблемну, схильну до висипань і появі вугрів шкіру оздоровчий вплив; чорне вугілля має пом'якшувальну, розгладжуючу, очищаючу властивості; екстракти баклажана і водоростей захищають від чинників, що викликають роздратування проблемної шкіри, активізують синтез природних колагену і еластину.
  • Моє враження: ця пінка мені дуже сподобалась, не була агресвною, делікатно але ретельно очищає, пахне не хімозно.

Ця пінка, на мою думку, підійде майже всім, незаважаючи на те, що вона ніби призначена для жирного та комбінованого типів шкіри - мені здається вона достатньо лагідна і не повинна роздратовувати шкіру.

Ставлю їй 10 з 10.

Корейські пінки мені полюбились тим, що склад вони мають без барвників та спиртів, та їхня ціна=якості.❤️

Надіюсь мій пост вам був корисним!

Дякую за увагу❤️