Ксенія 💫

Крем-філер для шкіри навколо очей з ефектом ліфтингу

Привіт красуні ❤️!

Сьогодні поділюся своїми враженнями від використання крему під очі від Lancome. Відразу скажу, що я не є тією людиною, яка вважає, що чим дорожче, тим це є однозначно запорукою результату. І на своєму досвіді вже впевнилася і вам розповідаю тут, що і середній ціновий сегмент вартий уваги (хоча останні роки ціни змінилися так 🙈.. Але я ще про добрі часи..)

Тому, в данном випадку хочу розповісти саме про не зовсім дешево, але вартує уваги .

Отже, крем-філер для шкіри навколо очей від бренда Lancome Renergie Yeux - це високоефективний крем для очей проти зморшок, розроблений для ніжної шкіри навколо очей. Унікальна концентрація гіалуронової кислоти останнього покоління, обраної через її нижчу молекулярну частку, і пептидів, отриманих з насіння льону.

Функціональний продукт вирізняється сильними омолоджувальними, зволожувальними, захисними та зміцнювальними властивостями.

Опис зачаровує 😀, чи не так?

Повнорозмірна версія має 15 мл продукту.

Поміщена в мініатюрну (хотілося сказати, але..) скляну баночку. Важкенька, об'ємна, на вигляд зовсім не 15 мл.

Лінійка Renergie має фіалковий відтінок пакування.

Спочатку я вважала, що ці 15 мл мені вистачить місяці на 3. Тим паче, що холод і текстури може знадобитися більше.

Але на разі пішов 3-ій місяць мого використання і там ще ого-го його 😁.

Розхід настільки мінімальний, що я здивована направду.

Причому немає потреби наносити товстим шаром. Достатньо легкого покриття, щоб відчувати повноцінний догляд.

Але, як на мене, то для зими я б рекомендувала його в денній рутині, якщо шкіра тонка або ж суха. В іншому випадку - можна і на ніч.

Якщо це будь-яка інша пора року, то на постійній основі і вдень і на ніч. Він повністю заповнить ваші потреби👌.

Текстура крему класична - він не щільний і не легенький. Лагідна навіть 😊. Має світловідбивний ефект і маю припустити, що саме завдяки ньому в тому числі візуально кращий вигляд цієї зони. Це дуже гарно виглядає!!

Поглинається не моментально швидко, як звичайний нормальний кремчик . Це мене тішить. Бо якби було моментальне поглинання, то чи навряд би я його на холод використовувала.

Аромат практично відсутній, ледь ледь вловимий. Приємний.

Неймовірно комфортний у використанні, просто чудовий!

Розноситься подушечкою пальчика як найніжніша текстура.

На зону 2-х очей мені потрібно розмір малесенької горошинки.

Моя шкіра вікова, зморшки давно маю. І це нормально, головне гарно зволожувати цю зону та доглядати не оминаючи.

Зауважу також, що віднедавна мої очі стали чутливими. І я дуже з великою пересторгою ставлюся до кремів для зони навколо очей.

До покупки повної версії в мене був пробник його. І коли після тижня тестування пробничка, я зрозуміла що відчуття нормальні, було принято рішення придбати повний формат.

Ми всі дорослі дівчатка і розуміємо, що лише крем не позбавить нас від темних кіл (окрім генетики), мішків, стану від недосипу... Але якщо і самим працювати над цим і додавати догляд, то може в тандемі все спрацювати.

Також догляд за очима(як і активи) в мене знаходиться в боковій дверці холодильника.

Від використання цього засобу в мене одне задоволення. Зізнатися, давно цього не відчувала.

Це як тактильне, візуальне, так і по дії.

Десь через 2 тижні після користування я почала відчувати реальне розгладження, шкіра начебто стала пружнішою та підтягнутою.

Ні, це не відчуття стянутості.

Крем працює буквально відразу після перших хвилин 15 нанесення.

Він начебто заповнює всі нерівності і шкіра стає наповненою, зморшки в мене особисто стали не такі глибокі, плюс зволожена приємно.

Мені постійно перший час хотілося торкатися цієї зони 😀настільки це відчутно по змінам.

Також відмічу взаємодію з декоративними засобами, а саме консилер. Це ідеальна основа - він вирівнює цю зону, тим самим дає рівне та гладке" полотно". В додаток легке підсвічення, що завжди працює тільки на краще. В зоні під очима це не таке активне "сяйво" як ось на руці, але ефект дає дуже класний в макіяжі.

Так, склад не самий ідеальний. Хотілося б поменше різних "ні" в ньому, але і я особисто не гонюся за "зеленим" складом ніколи. В дії - прекрасні результати та задоволення від використання. Немає дискомфорту, жирної плівки під очима,відсутні набряки після нанесення. Це гарний доглядовий засіб, який підтримує мою шкіру в прекрасному (не побоюся цього слова) стані.

Не знаю ще, чи має пролонгацію, але дуже сподіваюся 😀, бо хотілося б за ці гроші)).

З радістю вами ділюся 🙏🏻

З повагою, Ксенія ✨

05 грудня, 2024
Ксенія 💫
05 грудня, 2024