Iryna Koval

Tink | Тонер для обличчя укріплюючий "Anti-age Пептиди-Ягоди годжі"

Tink | Тонер для обличчя укріплюючий "Anti-age Пептиди-Ягоди годжі"
Tink | Тонер для обличчя укріплюючий "Anti-age Пептиди-Ягоди годжі"

Моя мама тривалий час шукала легкий, але ефективний тонер для обличчя, який би став чудовою основою для наступних кроків у догляді за шкірою. У той час Tink випустив багато нових тонерів, серед них був «Anti-age Пептиди-Ягоди годжі», який привернув нашу увагу. Після місяця активного використання мама з радістю готова поділиться своїми ґрунтовними враженнями.

Tink | Тонер для обличчя укріплюючий "Anti-age Пептиди-Ягоди годжі"

Тонер оснащений зручним дозатором, що дозволяє отримати необхідну кількість продукту на спонжик для одного використання. Його рідка, водяниста консистенція має приємний косметичний аромат. Після нанесення на шкіру він може трішки липнути, але це відчуття зникає протягом кількох хвилин.

Засіб містить велику кількість активних компонентів: пептиди, які сприяють збільшенню пружності та еластичності шкіри. Екстракт ягід годжі допомагає покращити тон шкіри та зменшити вікові зміни. Також в складі присутня касторова олія, яка має заспокійливі, омолоджуючі та зміцнюючі властивості, сприяючи поліпшенню стану та зовнішнього вигляду шкіри.

У мами суха шкіра, яка потребує зволоження, вона використовує тонер як рано, так і ввечері після очищення шкіри, як попередній етап перед зволоженням. Засіб швидко вбирається і не залишає відчуття стягнутості після себе.

Після місяця регулярно використання ми помітили приємні зміни. Звичайно, зморшки тонер не може прибрати, але покращити стан шкіри йому під силу. Він гарно живить шкіру та підвищує її еластичність, пролонгує ефект зволоження. Також помітно вирівнявся та розгладився тон шкіри. Постійне використання тонеру сприяє збереженню свіжості, здоров'я і блиску шкіри.

Моя мама дуже задоволена тонером для обличчя "Anti-age Пептиди-Ягоди годжі" від Tink, тому сміливо рекомендуємо його і вам. Крім того, у лінійці є ще зволожувальні та матуючі тонери, кожен зможе підібрати відповідний для свого типу шкіри.