Alina_Demchenko

Крем повз якого не пройти парфумоманьяку : Joko Blend Oud Rosewood Hand Cream

Крем повз якого не п�ройти парфумоманьяку : Joko Blend Oud Rosewood Hand Cream

В цій "ялинковій прикрасі" від Joko ховається справжнє диво і мова буде про парфумований крем для рук. Я не фанат кремів, бо забуваю ними користуватися, але фанат парфумів і чи могла я подумати, що зустріну на стільки витончений аромат в бюджетному кремі для рук? Авжеж ні. Але факт є факт: прикраса цього засобу ШИКАРНИЙ ПАРФУМОВИЙ НІШЕВИЙ АРОМАТ. А фанатам Armani Privé Rose d'Arabie - варто придивитися до нього поуважніше, бо тут є саме та піраміда, яка зачаровує своїм удово трояндовим звучанням.

Чи могла я подумати, що буду розбирати крем для рук по нотам, розповідати про свої асоціації і про те, як розкривається аромат? Ох, Joko Blend мене явно здивував.

Парфумові засоби для тіла, рук це не щось нове, але подібні композиції мені зустрічаються рідко.

Прямо з туби, я відчуваю солодкий і м'який аромат, який наповнений теплом, димом і кличе мене за собою, відправитися у справжній світ пустелі, який лякає і чарує водночас. Я не фанат удових ароматів, і дівчата мені свідки - зачасту вони мене відлякують. Але існують аромати, де цей бальзамічний дерев'яний аромат з димним і темним розкриттям - все ж таки імпонує мені. І ось це як раз про Joko Blend Oud Rosewood і про Armani Privé Rose d'Arabie, бо тут є дещо спільне. Варто тільки розтерти крем по шкірі, як на світ вивільняється яскравий аромат троянди, солодкої, густої і дуже дуже звабливої. Вона притрушена легкою ваніллю, терпкуватим і пряним звучанням пачулі і авжеж димним удом. Пачулі додає деякої землянистості, терпкості і врівноважує вибухову солодкість трояни, але паралельно з тим - підкреслює її. Ваніль, яка відчувається якось пудрово-фінішно, не дає тієї солодкості про яку ви можете подумати і хоча тут написано лише три ноти, знайте, її присутність не могла пройти повз мене. Як і схожість з Rose d'Arabie. Це мабуть ледь не єдиний аромат де уд мене гіпнотизує, приваблює і не викликає бажання вийти подихати. Хоча він і яскравий, але завдяки троянді викликає в мене відчуття казки, присутності магічних істот і робить мене, частиною якогось магічного світу.

Це ж саме сталося з цим кремом. Я майже одразу впізнала це звучання, його красу. Доречі саме в кремі він здається мені ще більш теплим, більш м'яким і через це - ще більш чарівним. Можливо дівчата, що тестували/носили цей аромат від Armani і не погодяться з моїм висновком , але для мене вони надто схожі і через це я і закохалась в цей крем.

Він шлейфовий, він стійкий і він навіть може замінити парфуми при потрібній концентрації. Що ж, мабуть я все ж таки придивлюсь до лосьйона, хоча сама собі пообіцяла, що поки не закінчу хоч щось для тіла - нове ні ні.

Крем має середнє зволоження, легку текстуру. Він не залишає жирних плям, слідів, легко вбирається і дарує гіпнотизуючий аромат. Цей крем прикрашає мої будні, робить їх не такими сірими і наповнює магією парфумового світу. Я в захваті і дуже шкода що це лімітка, бо такий аромат - не можна робити лімітованим, він надто чаруючий.

05 грудня, 2024
Alina_Demchenko
05 грудня, 2024