SKOMSKA

Рідка матова помада від Pastel

Я давно в пошуках хорошої матової помади .

Вирішила спробувати від бренду Pastel .

Довго обирала відтінок, адже на сайті велика палітра, придставлена в 20 кольорах не тільки класичні, але й неординарних , тому кожен знайде щось своє.

🟤Дизайн мінімалістичний.

🟤Прозорий, пластиковий флакон , крізь нього видно відтінок помади.

🟤Практичний, та компактний, зручно брати із собою.

🟤Є захисна наклейка першого відкриття між флаконом та кришечкою.

🟤Об'єм: 7ml

🟤Аплікатор стандартний, компактний, м'який. Ним зручно наносити , та розпроділяти засіб.

🟤Маю помаду у відтінку 42 - красивий нюд, що нагадує мені молочний шоколад , але більш теплий підтон.

🟤Помада має дуже приємну текстуру.

🟤Дуже легко наноситься зручним аплікатором, ним також можна вивести рівний контур .

🟤Лягає тонким шаром, гарно пігментована, тому взагалі не потрібно додаткових зусиль.

🟤Досить швидко фіксується . На губах не відчутна, комфорта, не стягує, та не сушить .

🟤Стійкійсть дуже хороша, при цьому легко змивається засобами для демакіяжу.

🟤Має матовий фініш, не скочується, не полосить , без грудочок.

🟤Добре поєднується з іншими засобами.

Так як губи сильно сохнуть в холодну пору - краще їх завчасно підготувати до матових помад, тома на ніч я використовую маску для губ від Pastel з допису: https://club.makeup.com.ua/post/58483/ .

Я люблю саме помади в холодну пору року, адже до них не липне волосся від вітру, вони стійкі, та погода(сніг та дощ) точно не впливає на їх вигляд .

Pastel Daylong Lipcolor - має чудову якість, та при цьому доступну ціну.

Завдяки великій палітрі можна експерементувати , створювати різні образи, або просто підібрати щось на кожен день .

05 грудня, 2024
SKOMSKA
05 грудня, 2024