L'Erbolario | Frangipani Sublime Moisturisation Hand Balm
Один з моїх най-найулюбленіших ароматів 🤍
Цей бальзамчик опинився в мене завдяки чарівній alena.rosee , яка власне свого часу і познайомила мене з даним брендом і конкретно з цим ароматом.
Ще раніше, минулого року, вона подарувала мені семпл лосьйону для тіла, в який я закохалась з першого ж нанесення, а тепер ще й бальзам для рук 🤭
На жаль, його чомусь немає на мейкапі, тому прикріплюю крем для тіла з цієї серії.
Бальзам знаходиться в баночці-шайбі з гвинтовою кришечкою, обʼєм - 75 мл.
Текстура щільна, на вигляд вона нагадує гель, але насправді це не так. Це дуже щільний крем, він дійсно нагадує бальзам, адже при розтиранні може навіть залишати біли сліди - настільки він щільний і маслянистий.
В нього дійсно шикарний аромат, це дуже жіночно і елегантно.
Піраміда така:
Верхні ноти: мандарин, бергамот
Ноти серця: франжипані
Базові ноти: амбра, кедр
Він стартує кислувато, але для мене в цілому звучить протягом всього часу однаково, не змінюючись.
Це легенька кислуватість мандарин (віддалена) в поєднанні з ніжним ароматом квітки плюмерії. Він здається десь пудровим, десь квітковим, десь трохи з деревними і цитрусовими нотами - тобто поєднання тут дійсно цікаве.
До речі, про склад:
🌸гідролат квітів плюмерії - зволожує і заспокоює;
🌸з олій у складі присутні касторова, соняшникова, ріпакова, карнаубський віск - помʼякшують і живлять шкіру;
🌸екстракти - розмарину і плюмерії. Вони мають антиоксидантні властивості, тонізують та зволожують шкіру.
Це ніжність у банці, починаючи з текстури і закінчуючи ароматом.
Бальзам гарно зволожує і насичує - так, він залишає плівку на шкірі, але ці нормально, бо склад насичений та олійний. Я використовую його не лише для рук, а й для тіла, бо неможливо втриматись від розкішного аромату, який засіб залишає на тілі ще на декілька годин. Однозначно рекомендую спробувати засобу від цього бренду, хоч ціна трохи і кусається, але воно того варте 🥰
Коментарі (0)