Порожні баночки грудня #1
Волосся, обличчя, тіло
🩵 Нічна сироватка з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, зморшок та вирівнювання тону шкіри обличчя Garnier Skin Active Vitamin C Night Serum
Сироватка з тестувального мішечку Garnier
За те що тут віт С - плюс, але кисла (нестабільна) форма вітаміну С не підійде чутливій шкірі
За те що є саліцилова кислота також плюс, для запалень або прищів
Нестандартне поєднання в одному засобі, адже окремо в одній рутині їх неможна використовувати
За користування- задовільно, залишає липкість і оранжевий колір на обличчі, після крему це зникає
Результат - більш сяюча шкіра рівномірного тону
🩵 Живильна маска Garnier Fructis Pineapple Hair Food
Жирна, важка, робить волосся шовковим і блискучим, шикарно для опалювального сезону взимку
Вже відкрила нову банку, це залежність
🩵 Бальзам-ополіскувач "Ананас" для довгого, тьмяного волосся Garnier Fructis HairFood Pineapple Conditioner
Вже очевидно що маски і бальзам Ананас у мене на постійному повторі, тому вони часто у викидушках
Густина і дія в нього легша від маски, але він не робить волосся дуже лекким, бо зволожує максимально, як для бальзаму
🩵 Антицелюлітна олія Mayur
Антицелюлітна олія Mayur
Для масажу чудово підійшла, не можу виділити щось особливе, натуральний склад, користь для шкіри забезпечена і ціна доступна
Кавово -сольовий скраб для тіла UTerra Native Кава і бабасу
З багатьох видів скарбів UTerra Native, які я обожнюю, з кавою не сподобався, більше не куплю
Користувались разом з хлопцем, він сказав, що попередні були набагато кращі
Треба мені вже робити рейтинг цих скарбів, майже всі спробувала
Коментарі (0)