Deeply hydrating mask
Тестую бестселер тік-току
Маски Deeply стали справжнім бестселером тік-току. Відновлююча або зволожуюча. І чи такі вони хороші, як про них говорять?
Перше, що мене вразило-це аромат. Вона пахне ніби якісь цукерки з дитинства, дуже солодкий приємний аромат. Тут я у захваті.
Текстура не жирна, щось середнє між легкою маскою та жирною. Сьогодні у планах був deep condition, тому цікаво було, як вона поведе себе саме так.
При нанесенні вона легко ковзає по волоссю та розприділяється. Дуже добре розплутує волосся, я б сказала ідеально.
Що по складу? Гліцерин, абрикосова олія, соєва олія. Ідеально, що гліцерин стоїть на початку.
Вартість: близько 400 грн.
Я тримала маску 40 хвилин. Без кондиціонеру, спочатку помив голову шампунем. (Всі ж знають, що не треба закривати "лусочки" і всяку фігню про кондиціонер після маски?)
Вона круто емальгувалась, ідеально прочісувалась з водою. Після змиття волосся дуже мʼяке, зволожене, немає і натяку на сухість. Ця маска дійсно впоралась зі зволоженням, зробила волосся гладеньким. Маскою я задоволена, дуже крута і гарно працює.
Коментарі (0)